Milyen volt a mai menüm? Sok vagy kevés? Ha elrontottam, akkor hol?
Figyelt kérdés
Reggeli: egy szelet Abonett kenyér, vékonyan megvajazva, egy szelet pulykamell sonka, két kis szelet 16%-ig zsíros sajt
Ebéd: közepes adag krumplipüré, két pici, sovány oldalas, két közepes kovászos uborka
Uzsonna: 15 deka eper cukor és édesítőszer nélkül
Vacsora: egy teljes kiőrlésű lisztből készült kifli (nem a holdacska alakú, hanem zömökebb egyenes kifli, de rövidebb, mint a normál kiflik), egy pohár félzsíros natúrjoghurt, két kanál diabetikus jam
2010. máj. 4. 21:10
1/13 anonim válasza:
szerintem, számold ki a kalóriatartalmát a menüdnek és kezdj el normálisan enni
2/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó! Egészséges és változatos, tartalmaz mindenféle táplálékot.
Krumplipürét gondolom nem vajaztad agyon meg nem házi tejet adtál hozzá? :) Esetleg ott lehetett "baki".
3/13 A kérdező kommentje:
Bolti, 1,5%-os tejet használtam és nem lett agyonvajazva.
2010. máj. 4. 21:18
4/13 anonim válasza:
Szerintem egy nagy adag töltöttkáposzta meg egy fél grillcsirke még beleférne.Mind a 3 "étkezés" mellé.
5/13 anonim válasza:
21:28 igazad van, de ugye a koplalás ma divat....
6/13 A kérdező kommentje:
Pedig abszolúte nem koplalok. Lehet, hogy kicsit átestem a ló túloldalára. Orvosi tanácsra kezdtem diétázni (durva túlsúly miatt). Beszéltem dietetikussal is, alaposan elmagyarázott mindent. Én pedig igyekszem aszerint élni. Napi 1500 kcal-t és 160 g ch-t ehetek. Inkább alatta próbálok enni, mint fölötte.
2010. máj. 4. 21:39
7/13 anonim válasza:
amit ettél az kb 800 kcal nem 1500
www.kcal.hu - számold ki
8/13 A kérdező kommentje:
És milyen lenne egy jó étrend? Mit kéne még ennem?
2010. máj. 4. 22:06
9/13 anonim válasza:
több mindent reggelire, tízórait beiktatni, uzsit beiktatni + valami levest még ebédre - szerintem a dietetikus adott neked étrendet is, ugye?
10/13 anonim válasza:
ja és még valami, attól, hogy diabetikus a lekvár, nem feltétlen tartalmaz kevesebb kalóriát, mint a nem diabetikus - pl egy cukor nélkül készült főzött házi lekvár sokkal egészségesebb, mint egy édesítőporos diabetikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!