Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a dieta milyen?

Szerintetek ez a dieta milyen?

Figyelt kérdés

Nem fogyni, szinten tartani szeretnem a sulyom. Helytelenul taplalkoztam, koplaltam, majd utana tulzott feherjet vittem be, ezzel leszeretnek allni. Mar elertem azt hogy napi 5szor eszem.

Reggeli: 3szelet puffasztott rizs, vagy 4 abonett kenyer felvagottal, paprika/paradicsommal vagy tojasrantotta (2tojas)

Tizorai: gyumolcs(alma, kivi, narancs, mandarin) vagy muzliszelet

Ebed: 10 dkg csirke/hal/karaj

10dkg barna rizs vagy tarhonya vagy zoldseg(barmilyen formaba)

15.00: gyumolcs (1 alma vagy valami mas gyumolcs)

18.00 - salata, 5dkg husival

20.00 - joghurt (ne ilyen sztracsatellasra gondoljatok)

Velemeny?:)

2017. jan. 10. 06:12
 1/8 A kérdező kommentje:
Heti 3szor megyek edzoterembe - edzesek utan megiszok egy feherjet, es heti 2 szer megyek futni 5 km-t.
2017. jan. 10. 06:27
 2/8 A kérdező kommentje:
165/53 kilo vagyok. Izmosodni szeretnek inkabb.
2017. jan. 10. 07:29
 3/8 anonim ***** válasza:

"4 abonett kenyer felvagottal, paprika/paradicsommal vagy tojasrantotta"

a vagy szócskát onnan töröld ki és a reggeli jó lesz.Ebédre szerintem 10dkg hús nem valami sok.Az utolsó étkezésbe én a joghurtot lecserélném cottage cheese vagy túróra.

2017. jan. 10. 07:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alapvetően jó,bár ezzel így látatlanban megtippelem,hogy fogyni is fogsz.
2017. jan. 10. 07:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Most látom hogy izmosodni szeretnél. Akkor viszont tömegnövelő diéta kéne. Amitől esélyes hogy hízni is fogsz.
2017. jan. 10. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nem diéta csak egy napi étrend, egyébként kevés, főleg izmosodáshoz. Minőségileg megfelelő, kicsit sok a gyümölcs(cukor) az én ízlésemnek, de működhet.
2017. jan. 10. 07:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Napi 2db gyümölcsre nehogy már azt mondja valaki, hogy "jajj sok a gyümölcscukor".... Az össz kalóriák számítanak. Az ember közérzetének, egészségének pedig a gyümölcs jót tesz.
2017. jan. 10. 16:20
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Pedig azt mondtam, de meg ki is emeltem, hogy ez egyéni preferencia. Oszt' most mi lesz? Mi az, hogy nehogy már azt mondjam? Inkább nehogy már megmond, hogy nekem mi-hogy tetszik.

Ha diétázom abszolút kerülöm a cukor minden formáját, egészséges vagyok es a közérzetem pedig remek. Nem az befolyásolja, hogy mit zabálok, mert nem vagyok egy primitív ösztönlény.

De te legalább produkáltál egy választ nélkülöző kötekedést, mert valaki máshogy csinálja, mint a te " csak a kalória számít, ezért ha egy nap csak 1800 kcal csokit eszek, biztos szuper csinos leszek" módszered... Zsírdisznóknál így van, de az utolsó pár kiló, 14% tzs alatt már nem tűnik el makrók es GI szemmel tartás nélkül...

2017. jan. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!