Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel tudnám fokozni magam?

Mivel tudnám fokozni magam?

Figyelt kérdés
szóval elkezdtem az insanityt mert hat elég sok kalóriát lehet vele elégetni, viszont egyáltalán nem bírom pedig úgy csinálnám, annyira jó látni hogy valaki ennyire durván tudja csinálni és én is szeretném viszont izzadni mint kettő ló azt nem szeretnek, 15 éves lány vagyok és így most nem tudom mit edzzek hogy fogyjak

2017. jan. 6. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. jan. 6. 17:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem :)
2017. jan. 6. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Tisztelj már meg minket azzal, hogy nem ideböfögöd a problémád, hanem normálisan írsz!
2017. jan. 6. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem, hogy mi bajod lehet, de nem is nagyon érdekel
2017. jan. 6. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem érted...

Mutasd meg a magyar tanárodnak, amit idefostál kérdés gyanánt!

2017. jan. 6. 20:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Jezusom, most tényleg ezen vagy ennyire kiakadva? Hidd el tudok normálisan is írni ! 😉
2017. jan. 7. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Na,ha tudsz normálisan írni akkor hajrá.A kérdésre visszatérve,szegény lányka szeretne edzeni keményen,de nem szeret izzadni és nem elég kitartó.Patthelyzet.
2017. jan. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!