163 cm vagyok és 73 kg. Az utóbbi 10 évben szedtem ezt fel szépen 5 kilónként. Hányok magamtól, állandóan fáradt vagyok, de nincs energiám semmire. Mivel kezdjem, hogyne adjam fel félúton?
165 vagyok, közel 70 kiló voltam nemrég.
nekem órási szerencsém van, mert a férjem "hajt". vettünk két kerékpárt és nyúz, hogy menjünk. már odáig eljutottam egy év alatt, hogy 100 km-t letekerek.
volt egy kis betegségem, fogytam 4 kilót és nem jött vissza. eszem, de kevesebbet és amikor csak tehetem a szabad levegőn bringázok.
a házimunka megvár, nem csinálja meg helyettem senki, szóval nincs akadály.
de ugye nagy segítség, hogy nem egyedül csinálom.
a fogyás nem látványos, de átalakul a testem. izmosodik a karom, ez annyira meglep, de imádom!
megszerettem a mozgást és jobb a közérzetem sokkal!
kitartás! el kell jutni odáig, hogy hiányozzon a mozgás! meglátod utána sokkal jobban érzed majd magad!
sajnálom, így valóban nehéz. nincs esetleg vmi rokon a közelben, vagy barátnő, akivel eljárhatnál bicajozni?
a férjed azért lehetne kicsit segítőkészebb a helyzetben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!