Mennyit fogyjak meg? (kep)
Figyelt kérdés
Az osz folyaman sokat futottam es dietaztam is, eleg sok felesleg lement rolam. Mennyit kellene meg az igazan jo alakhoz?
2017. jan. 4. 14:12
11/32 A kérdező kommentje:
A feszesites nem egyenlo a fogyassal? :) Szerintem akkor leszek feszes, ha meg zsirt adok le a borom alol :)
2017. jan. 4. 14:43
12/32 anonim válasza:
Ne fogyj már :) Csinos vagy! Csak tornázz, feszesíts, azzal lehet, hogy még csökken a súlyod, de már ne az legyen a cél :)
13/32 anonim válasza:
7-8 kg még mehet le,nem leszel akkor sem gebe.
De mindenképp csinálj valamit a futáson kívül.
14/32 anonim válasza:
A feszesítés az izmosodás. A fogyás meg fogyás.
Izmosodni lehet fogyás nélkül is szépen háj alá, és fogyni lehet izmosodás nélkül is, és akkor töttyed az ember.
15/32 A kérdező kommentje:
#13 - heti ketszer kettlebellezem is, az eleg, vagy valami mas kellene a futas melle?
2017. jan. 4. 14:47
16/32 anonim válasza:
Én még biztos akarnék kicsit fogyni, kiváltképpen combból, de szép eredmény, amit eddig is elértél.
17/32 anonim válasza:
Igen az jó :)
Futás után csinálhatsz pár körben guggolásokat,kitöréseket,popsi gyakorlatokat.
Valamint én szívből tudom ajánlani Péntek Enikőt! Nézd meg a videóit :)
18/32 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!
Dolgozom meg egy par honapot akkor a projekten :)
2017. jan. 4. 15:07
19/32 anonim válasza:
Nem kell fogynod.
Gratulálok az eddigi sikereidhez!
20/32 anonim válasza:
Szerintem is már csak feszesítened kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!