Babkonzerv vacsorára. Nem túl magas a CH tartalma?
Figyelt kérdés
Alapvetően szénhidrát szegény diétán vagyok, de baromira szeretem a hüvelyeseket.
Szerintetek nem túlzás vacsira a babkonzerv? Kalóriában optimális, kb. 250kcal van egy dobozban.
Változatosan étkezem, nem minden nap ezt enném :D
De azért egy héten 1x simán becsúszhat, ha nincs kedvem főzni.
2017. jan. 4. 10:25
1/5 anonim válasza:
A konzerv eleve nem egy diétás cucc, az adalékok miatt főleg. A szénhidrát tartalma is magas amúgy nagyon max ebédre esetleg csalónapon.
2/5 anonim válasza:
A nagy része fehérje. Az első válaszoló el van tévedve az adalékanyagokkal. A konzerveket a hőkezelés és a légmentes lezárás teszi hosszan eltarthatóvá, nem szükséges tartósítószert alkalmazni.
3/5 anonim válasza:
Neked kell kitapasztalnod, eldöntened, OK-e.
Egyesek ketogén diétában is esznek babot (20g-os ch limittel is, ami nekem már meredek, de ők tudják), szóval ha a makróidba belefér és más gondot sem okoz, miért ne?
Fogyni pedig bármilyen étellel lehet, némelyikkel nehezebb, de ez nagyon egyéni.
4/5 anonim válasza:
Ch van benne bőven, persze fehérje és rost is. De attól még beleférhet. Azért nézd meg az összetevőket, a babkonzervekbe sokszor cukrot is tesznek.
5/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előzöhöz. Ha az ősszetevői, makrói jók, akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!