Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az istent csináljak, ha...

Mi az istent csináljak, ha durva csokifüggő vagyok?

Figyelt kérdés

Tökéletesen képes vagyok bármilyen diétát betartani, nem eszek kenyeret, péksütit, nem is hiányzik, sima vizet iszom, de van egy óriási problémám, amin nem tudok felülkerekedni:

Időről időre rámtör a csokifalás, egyszerűen képtelen vagyok nemet mondani!

Próbáltam azt, hogy párnaponta egy kocka csokit ha eszem, akkor hátha nem fordul elő, de a kis mennyiség csak ront ezen a kívánósságon és nem bírom ki..

Ilyenkor képes vagyok egy egész tábla csokit befalni.

Nem tudok mit csinálni, már mindenfélét próbáltam, de nem találtam megoldást. Nagyon elkeserít, mert hiába diétázom és sportolok, ez tönkrecseszi az egészet.

Utána meg lelkiismeretfurdalásom van és értéktelennek érzem magam.

Mit tegyek? :(

2017. jan. 3. 14:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Esetleg a vitamin szinted hogy áll?

Nekem a króm tartalmú vitamin segített, de olyan szinten, hogy a csokifüggésből totál édesség undorom lett. Azóta gyümölcsből is csak a savanyút eszem meg :D

Hátha neked is segít, próbáld ki.

2017. jan. 3. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!