Étkezési zavarban szenvedek, már kezd nagyon durva lenni, pszihés okai vannak (apum idén balesetben meghalt, sokat vagyok egyedül stb) és nem tudom leküzdeni! Volt már valaki ilyen helyzetben, aki le tudta küzdeni egyedül?
Amint ideges leszek problémám van elkezdek enni,jobban mondva zabálni,elképesztő mennyiségű ételt betömök napi 7-8EZER kalóriát van hogy csak egy nap,de most pl már 3 napja tart!Nem vagyok túlsúlyos kb 4-5kg többlet van rajtam,de ha így folytatom kicsinálom saját magam.Külföldön élek nincs itt senkim a férjemen kívül,aki már így is sokat dolgozik és megvan neki is a problémája nem terhelhetem még a magam gondjával is.Van hogy ez a "roham" egy hônapig elkerül,de általában minden 2 hétben előjön,hiába minden egyszerűen már nem tudok mit tenni.
24/N
Sajnálom az édesapádat,nem lehetsz könnyű helyzetben.
Nekem is volt ilyen gondom kb.3 éve,én is elvesztettem az édesanyámat,és bánatomban,vagy unalmamban mindig ettem.
3 évembe telt,míg feldolgoztam és rájöttem,hogy az evés nem megoldás.Nagy akaraterő kell hozzá,de ha egyedül nem megy,fordulj orvoshoz.
A férjednek pedig beszélj róla szerintem,egy pár vagytok,biztosan megérti majd,és lehet,hogy a segítségével sikerül leküzdeni ezt.
Sok sikert hozzá és ne add fel! :)
Részvétem
Mikor szakitottam a csajommal nekem akkor volt ilyen jó tudom nem egy kategoria de nagyon megviselt ha rágondoltam akkor szar volt nem voltam éhes de lassan csuszott le a kaja szoval kb annyi volt egy napom h kajáltam
Erre az a jó ha keresel valamit ami leköt h kevesebbet gondolj rá a másik meg ne tarts otthon sok kaját
Nehéz ügy. Nekem is volt egy hasonló szakasz az életemben. Elkezdtem edzeni akkor is edzettem ha nem volt kedvem. Vettem egy nagyon rossz állapotú autót amibe még motor sem volt és azon dolgoztam éjjel nappal hogy lekösse a figyelmem újat csináltam belőle :) Elkezdtem társaságba járni és vígjátékokat néztem a neten meg poénos videókat.
Sokat beszélgettem a legjobb barátommal. Így tudtam átlendülni a holtponton különben elképzelhető hogy örökre padlón maradtam volna. Tudom hogy nagyon nehéz de próbálj a pozitív dolgokra koncentrálni és valami építő dolgot csinálni amivel segíthetsz másoknak és magadnak szebbé tenni az életet :)
Kellemes napot és minden jót kívánok
részvétem apud iránt,
nekem amikor pszichés evési gondjaim voltak lelki eredetű okokból, - ezt általában felismeri az ember, ahogy Te is- , akkor nálam a sportspecifikusság és a sprotra való fókuszálás segített, tudtam ,hogy nem ehetek össze vissza, ha jó eredményt akarok elérni, lehet Neked is ezt kéne, megmérettetni magad valahol? /maraton futás pl? / hogy apud is büszke legyen Rád, hisz ha most látna az lenne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!