Fogyókúrázók! Milyen jó módszert tudtok erre?
Belevágok a közepébe, lesz ami lesz! Tehát.., hogyan is fogalmazhatnék szépen. Olyan fosatós étel-ital, bármit keresek, amitől 3 napig le nem szállok a wc-ről! Anélkül, hogy kórházban kötnék ki. Tudom, hogy nem ez a legjobb módszer, de csak már beváltat kérek, és term. a fokozott folyadékpótlásra figyelnék közben. Tehát bélcsavarodás nélküli fosatósakat kérek. Köszönöm szépen!
Akinek esetleg van eredménye erről, az megoszthatná. Kort írjatok légyszí és hány kilóról indultál? Köszi.
Tessek: ket kanal lenolaj, aszalt szilva, megbuggyant joghurt, szilvale, hashajto.
A hashajtastol max 1-2kiloval leszel könnyebb, mert a salakanyagok tavoznak a szervezetedböl. Nem jo modszer a fogyashoz, par nap alatt visszajön, raadasul ha rendszeresen hashajtozod magad, függöve valsz töle, es kesöbb nem megy nelküle a kakilas
Amugy csak mellekesen: tenyleg eleg arrogansan sikerült valaszolnod parszor...
Kettes vagyok, és nem értem, mi a gondod. Leírtam mindent, amit kértél. Fosatós teát. Leírtam az eredményem: semmi. Semmit nem fogytam vele.
Ez volt a kérdésed, még meg is ismételted.
Én úgy látom, neked kellene előlről kezdened az életed, mert te néztél itt be valamit, de nagyon!
Nem azt válaszoltam, amit hallani akartál, de pontosan a kérdésedre válaszoltam, és tippet is adtam.
Szóval nézz körül jobban, kit oktatsz ki.
Szennatea. Egy nap alatt kb. fél kilót fogytam vele, ez vissza is jött.
Használtam Guttalaxot, ajánlott 15 helyett 40 cseppet vettem be. Az eredmény 2 kiló mínusz, és egy beutaló a kórházba kiszáradás miatt.
Nem sokkal később rászoktam a hashajtókra,ennek köszönhetően már alig bírok valamit megemészteni, mert elkoptak a bélbolyhaim. Ja, és nehezebb vagyok, mint valaha...nem éri meg.
De ha ez nem tántorít el, akkor ricinus olaj, szennatea, Guttalax, Dulcolax, Stadalax...
17/bulímiás lány
Szűztea kapszulát szoktam néha szedni,ha 2darabot veszek be, eléggé megkinoz és kb 20órára rá jön meg a hatás.
Néha, ha sok savanyukáposztát eszem összevissza,kakaóporral,íróval,céklával,kávéval..akkor az is kiürit kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!