Ha fogyókúrázok akkor sok vizet kell inni?
Figyelt kérdés
Alapjáraton tök kevés vizet iszok, még most nyáron is. De elkezdtem fogyózni és ilyenkor kéne több vizet inni, nemde?2016. aug. 16. 11:00
1/3 anonim válasza:
Mindig sok vizet kell inni, nem hinném, hogy a fogyáshoz akkora köze van, bár ezzel sosem foglalkoztam. A rendes hidratálás alap, nem is értem, mi van egyesek szomjúságérzetével, az enyém remekül működik, sokat iszom, ráadásul ha valami miatt megnő az igényem, akkor a szomjúságom is (vannak étrendi helyzetek, meg persze meleg, mozgás, miegymás).
2/3 anonim válasza:
Igen, azert, hogy maradjon feszes a tested es hogy gyorsabb legyen az anyagcsered!
3/3 anonim válasza:
Az elegendő (az átlag ember szerint sok) vízfogyasztás alap. A tested olyan, mint egy kert,ha nem locsolod rendesen, kiszárad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!