Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyókúrázok akkor sok...

Ha fogyókúrázok akkor sok vizet kell inni?

Figyelt kérdés
Alapjáraton tök kevés vizet iszok, még most nyáron is. De elkezdtem fogyózni és ilyenkor kéne több vizet inni, nemde?
2016. aug. 16. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindig sok vizet kell inni, nem hinném, hogy a fogyáshoz akkora köze van, bár ezzel sosem foglalkoztam. A rendes hidratálás alap, nem is értem, mi van egyesek szomjúságérzetével, az enyém remekül működik, sokat iszom, ráadásul ha valami miatt megnő az igényem, akkor a szomjúságom is (vannak étrendi helyzetek, meg persze meleg, mozgás, miegymás).
2016. aug. 16. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, azert, hogy maradjon feszes a tested es hogy gyorsabb legyen az anyagcsered!
2016. aug. 16. 11:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Az elegendő (az átlag ember szerint sok) vízfogyasztás alap. A tested olyan, mint egy kert,ha nem locsolod rendesen, kiszárad.
2016. aug. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!