Turbósdiétapor mellet mit lehet enni, inni gyógyszert szedni?
Gyógyszert szedhetsz, nyilvánvalóan. Az nem is kérdés. Hogyha szükség van rá, szükség van rá.
Úgy tudom, hogy két programot ajánlanak, egy két heteset és egy 30 naposat. A két hetes alatt csak a shake-et ihatod, két héten keresztül, a megadott paraméterek alapján, napi 3-szor (de azt hiszem magassághoz mérten, illetve ha sportolsz, még lehet több is).
A 30 napos programban néhány napig csak a shake-et iszod, utána talán 600 vagy 800 kcal-ás ebéd, majd néhány nappal utána 1200 kcal-ás ebéd fér bele. Onnan tudom, hogy az anyósom és a párom is kipróbálta, szóval párszor forgattam a dobozát.
Első vagyok!
Inni lehet különféle teákat, cukor nélkül, természetesen. (A lényeg, hogy ne vigyél be többlet kalóriát, tehát kalóriamentes édesítőszereket, pl. eritrit vagy mesterséges édesítőket használhatsz.)
A turmixokat készítheted 1,5 %-os tejjel, növényi tejjel vagy vízzel. (Utóbbiak esetén más a por adagolása)
Ezen kívül szűrt zöldséglevest fogyaszthatsz a két hetesnél, azaz megfőzöd a zöldséget és a levét megihatod. A 30 naposnál ott végül is a lényeg, hogy az adott kalória egységbe beleess, tehát ha pl. 600 kcal-ás az ebéd, de abból 100 kcal-t beáldozol valami cukros lötyire, hát éppen megteheted, csak nyilván nem okos döntés.
Páromnál azt tapasztaltam, hogy neki kellett, hogy sok fajta íz legyen itthon, ő sokat variálta, keverte. Reggelire mindig a cappuchino-s ment, ebédre és vacsira váltogatta.
Ez marha egészségtelen, jelzem.
Lefogyott 15 kilót, valószínűleg izomból és vízből, persze biztos zsír is ment le, de minimális. Élete végéig nem folytatja a diétát, ergó visszaáll a rendes evésre, visszahízik.
Azt sem hiszem, hogy össze tud állítani egy rendes étrendet miután lefogyott, mivel ha valaki elhiszi ezt a turbó(!)diétát, nem lehet túl járatos az egészség/étrend témakörökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!