Fogyókúrázók! Milyen jó módszert tudtok erre?
Belevágok a közepébe, lesz ami lesz! Tehát.., hogyan is fogalmazhatnék szépen. Olyan fosatós étel-ital, bármit keresek, amitől 3 napig le nem szállok a wc-ről! Anélkül, hogy kórházban kötnék ki. Tudom, hogy nem ez a legjobb módszer, de csak már beváltat kérek, és term. a fokozott folyadékpótlásra figyelnék közben. Tehát bélcsavarodás nélküli fosatósakat kérek. Köszönöm szépen!
Akinek esetleg van eredménye erről, az megoszthatná. Kort írjatok légyszí és hány kilóról indultál? Köszi.
Nem sehol sem kérdezted, hogy bárki mennyit fogyott vele.
S nem értem az arroganciád okát, miközben bődületes marhaságokat akarsz normális diéta helyett... Zabálni akarsz és elérni, hogy rosszul szívódjon fel? Az pazarlás s nem is kellemes. Miért nem eszel szolidan? Sokkal jobb. Felesleges feltatlálni valami csodálatos módszert, nem nagy titok, hogyan célszerű fogyni... Még ha gyorsan akarsz s nem törődsz annyira az egészségeddel, akkor is van kellemesebb módszer, mint wc-n ülni napokig. Amivel, természetesen, nem fogyhatsz sokat. Egy árva kilót sem.
Köszönöm, hogy most se érkezett normális válasz. A legutolsónak pedig: te is tanulj meg értelmezni, mert csöppnyi agyadat elittad tegnap.
Nem zabálok. Hol olvastad? Hol álmodtad?
Na és nem kérdeztem, hogy kinek mennyit sikerült fogynia? Dehogynem: "Akinek esetleg van eredménye erről, az megoszthatná. Kort írjatok légyszí és hány kilóról indultál? "
Ebben azt hiszem minden benne van. Ha megírja, hogy hány kilóról indult, azt is értelemszerűen oda fogja írni, hogy mennyi most. Kis logika.
A te előtted lévőnek pedig: mindegy, az én dolgom. Én csak fosatósat kértem, eredményekkel. De itt az ilyet nem lehet. Tanultam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!