60 kg,172 cm, hogyan tudnék fogyni még kb.20kg-t?
Figyelt kérdés
Sziasztok.172cm vagyok, 60kg-val.Elég nehezek a csontjaim(vizsgálat mutatta ki).Régen modellkedtem, kisebb koromban csontváz voltam.Anyukám szerint ndm vagyok dagadt viszont szerintem nagyon.Utálok tükörbe nézni, pufinak érzem magam.Nincs narancsbőröm.Nagyon le szeretnék fogyni 40kg-ra.Valaki tudna mondani nekem olyan fogyókúrát ami azért nem tesz tönkre és hatékony?Válaszokat előre is köszi:)2017. jan. 1. 21:51
1/8 anonim válasza:
Egyetértek anyukáddal, semmiképpen nem kellene fogynod, pláne nem 20 kilót. Ha pufinak érzed magad lehetne tartanod hetente egyszer egy béltisztító kúrát, amikor csak zöldséget és gyümölcsöt eszel. Meg mozogj többet és szálkásítsd magad. Ha meh le akarsz tényleg fogyni(bár szerintem így pont jó lennél max. 10 kilót fogyj nem többet azt meg elérheted a sporttal és azzal ha nem eszel csokit és süteményeket.
2/8 anonim válasza:
A te módszeredet pszichológusnak hívják. Nem vicc.
3/8 anonim válasza:
Még csak január elseje van, de már most qrva sok hülye van.
4/8 anonim válasza:
Én 169 cm és 60kg vagyok. Sokan csesztetnek hogy milyen vékony vagyok. Ez a súly teljesen normális a magasságodhoz. Ha az alakoddal van a baj akkor edz.
5/8 anonim válasza:
40re?inkább 30 kilóra kellene fogynod!
6/8 anonim válasza:
Most a kérdés aktuális lesz, mivel Ábel névnap van: De miiéért?
Olyan fogyókúrát nem fog tudni senki se mondani, ami nem tesz tönkre, mert 40kg-ig lemenni bármi tönkre tesz. Pszichológust keress tényleg, ezt sokan bántásnak veszik pedig nem az.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem azért, az utóbbi időben, elmúlt 2 évben röpködtek rám a kilók.Tényleg.Tavaly előtt 168cm-vel voltam 38 kg.Nem tudom miért most nagyon meghíztam.Tudom, vannak nálam húsosabb alkatok is de én nem akarok közéjük tartozni.Mostanában nem is sportolok annyit, de engem ez marhára idegesít.Nekem is mondták hogy de hát már így is elég csinos vagyok és nem kell az a fogyókúra de azért 60kg modellt nem nagyon veszenek fel, kivéve ha 180cm.
2017. jan. 8. 11:12
8/8 anonim válasza:
Ha tényleg ennyi eszed van, akkor csináld csak. Így legalább működik a természetes szelekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!