Hogyan tudnék gyorsan fogyni 15 kg-ot?
173cm vagyok lány és 85kg. 2016 januárjában beteg voltam nagyon amivel letudtam nagyon fogyni 83-ról 78-ra. Aztán ahogy elmúlt a betegségem visszahíztam 83-ra... :/
Valaki segítene nekem, hogy most hogy tudnék lefogyni?
Válaszokat köszöntem! :)
Ui.: a nyelvtani helyesírás miatt elnézést kérek.
Szia
Szerintem az elhatározás a legfontosabb. A kajára próbálj mrg figyelni nagyon. Ha éhes vagy/nasizhatnékod van, akkor próbálj meg gyümölcsöt enni vagy valami kis salátát, de semmiképp sem csokit.
A mozgást sem tudod elkerülni, ha eredményt szeretnél. Keresd valami olyan mozgásformát, amit heti 3 alkalommal akár szívesen csinálnál, futás, kardio akármi. Persze vannak olyan napok, mikor semmi kedve megmozdulni az embernek, de erre van az akaraterő. Küzdj és sikerülni fog:)
Remélem egy kicsit is hasznos tudtam lenni
Kitartás kislány
De én rendszeresen sportolok és nem értem hogy miért nem fogyok le semmit..
Heti 3x kézilabdázok és heti 2x meg néptáncra járok
Ha csak sportolsz és mellé nem figyelsz oda az étkezésedre az mondhatni elég kevés úgy.
Van az az alapszabály ,hogy 70% étkezés 30% testmozgás. Vigyél be több fehérjét a szervezetedbe (túró,fehérje turmix..) illetve a testsúlyodhoz a napi 3-3,5 liter víz fogyasztása lenne a szükséges minimum , mikor edzel még ennél több is , nagyon fontos a hidratáltság!
Naponta többször kevesebbet étkezz, este figyelj hogy főként fehérjedús ételt egyél
Napközben "nasizhatsz" pl. gyümölcsöt,magvakat ( dió, mandula,mogyoró),persze ezeket is megfelelő mennyiségben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!