Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék gyorsan fogyni...

Hogyan tudnék gyorsan fogyni 15 kg-ot?

Figyelt kérdés

173cm vagyok lány és 85kg. 2016 januárjában beteg voltam nagyon amivel letudtam nagyon fogyni 83-ról 78-ra. Aztán ahogy elmúlt a betegségem visszahíztam 83-ra... :/

Valaki segítene nekem, hogy most hogy tudnék lefogyni?

Válaszokat köszöntem! :)

Ui.: a nyelvtani helyesírás miatt elnézést kérek.

#fogyókúra fogyás zsírleadás
2017. jan. 1. 19:52
 1/5 anonim válasza:

Szia

Szerintem az elhatározás a legfontosabb. A kajára próbálj mrg figyelni nagyon. Ha éhes vagy/nasizhatnékod van, akkor próbálj meg gyümölcsöt enni vagy valami kis salátát, de semmiképp sem csokit.

A mozgást sem tudod elkerülni, ha eredményt szeretnél. Keresd valami olyan mozgásformát, amit heti 3 alkalommal akár szívesen csinálnál, futás, kardio akármi. Persze vannak olyan napok, mikor semmi kedve megmozdulni az embernek, de erre van az akaraterő. Küzdj és sikerülni fog:)

Remélem egy kicsit is hasznos tudtam lenni

Kitartás kislány

2017. jan. 1. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly sikerült 5 hónap alatt. Sok víz, heti 5x1 óra edzés, ch mentes diéta.
2017. jan. 2. 06:58
 3/5 A kérdező kommentje:

De én rendszeresen sportolok és nem értem hogy miért nem fogyok le semmit..

Heti 3x kézilabdázok és heti 2x meg néptáncra járok

2017. jan. 2. 10:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csak sportolsz és mellé nem figyelsz oda az étkezésedre az mondhatni elég kevés úgy.

Van az az alapszabály ,hogy 70% étkezés 30% testmozgás. Vigyél be több fehérjét a szervezetedbe (túró,fehérje turmix..) illetve a testsúlyodhoz a napi 3-3,5 liter víz fogyasztása lenne a szükséges minimum , mikor edzel még ennél több is , nagyon fontos a hidratáltság!

Naponta többször kevesebbet étkezz, este figyelj hogy főként fehérjedús ételt egyél

Napközben "nasizhatsz" pl. gyümölcsöt,magvakat ( dió, mandula,mogyoró),persze ezeket is megfelelő mennyiségben

2017. jan. 2. 22:55
 5/5 anonim válasza:
hasfelmetszés
2017. jan. 3. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!