Katicabogaracska kérdése:
172 cm vagyok 77 kg és fogyni szeretnék kb 5 kilót mert szar a közérzetem! Mivel lehet gyórsan fogyni? És persze imádok enni
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 05:53
1/5 anonim válasza:
Nem találtál semmit a neten vagy akár itt arany drága bogaram, igaz? Nem csak a közérzeted, hanem a hozzáállásod is sz@r.Fogadd el, hogy dagadt vagy!
3/5 anonim válasza:
Valamit valamiért! A fogyókúra nem hobbi, vagy szórakozás! A diéta egy életmód! Ha te az "imádok enni" hozzáállásodon nem változtatsz és nem küzdesz meg magadért és hozol áldozatot, h mondjuk nem eszel mindennap szemetet, akkor sosem fogsz lefogyni!
Majd ha elhatározod magad, akkor tedd fel a kérdést újra és talán nem fogjuk feleslegesen begépelni a tanácsokat!:)
4/5 A kérdező kommentje:
Nem szarságokat kéne írkálni !!! Hülye ember ne regisztráljon tudja vki mi az a 172 cm nem kicsi !!! És nem dagadt vagyok hanem a közérzetem szar!!!
2016. nov. 2. 04:47
5/5 anonim válasza:
Ha nem vagy dagadt miért rossz a közérzeted miért szeretnél fogyni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!