Tegyük fel adott egy menü: reggelire -->tojásrántotta v. szendvics v. valami zabkása féle néha péksüti
ebéd: főtt kaja normál adagban
vacsora: hasonló mint a reggeli
néha egy-egy szelet csoki,ritkán üdítő.
Tegyük hozzá 21 éves vagyok,és kezdetnek ezt a módszert találtam ki mert az a nagy bajom hogy ha elkezdek össze-vissza enni akkor hízok el.Sportnak meg futni szeretnék,kori,úszás stb.
2017. jan. 1. 13:55
1/7 anonim válasza:
Az összmennyiségen múlik a dolog, illetve hogy ehhez képest mennyit mozogsz. Az össze-vissza evéstől azért hízol, mert olyankor észrevétlenül nyeled a sok kalóriát.
2017. jan. 1. 14:04
2/7 anonim válasza:
Ha a csokiröl és üdítőről lemondasz, s helyette pl.gyümit, zöldséget eszel, máris sokkal jobb.
Reggeli, vacsi ok, a főtt kajából annyit egyél, hogy pont ne legyél éhes.
2017. jan. 1. 14:12
3/7 anonim válasza:
Hát ha ilyeneket eszel, ahhoz hogy fogyj napi legalább egy-másfél óra intenzív testmozgás kell. De nem fogod sokáig bírni.
2017. jan. 1. 14:17
4/7 anonim válasza:
Mi a gond ezzel? Főleg a rántotta szuper, nekem ha bármi minimális esélyem van fogyásra, az nagyon erősen tojásra alapozva megy :) Laktat, tápanyagdús, finom.
Amúgy kalóriadeficitben bármivel fogysz, csak persze jobb jó étrenden lenni. A leírtak túl bizonytalanok, de remek étrended is léehet így. Az nem mond semmit, hogy főtt kaja. Az bármilyen összetételű lehet s persze azt se árulja el, hogy 300 vagy 2000 kcalt ad...
2017. jan. 1. 14:26
5/7 anonim válasza:
A tojással nincs gond, csak a szendviccsel és a péksüteménnyel, ami mind gyorsan felszívódó szénhidrát, tehát gyorsan megdobják a szervezet inzulinszintjét, ami ugyan ilyen sebességgel esik le, aminek a következménye a farkaséhség
2017. jan. 1. 14:32
6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én annyira éhes,eddig nem így ettem hanem össze-vissza ugyanezeket csak rengeteget. Arra kényszerültem,hogy napi 2x egyek és lement véletlen 10kiló..igaz 74-ből ami már nagyon koca súly a magasságomhoz.Nem volt időm meg nem unatkoztam és nem ettem annyit. A főtt kaja az néha tészta vagy csirkemell amire épp van pénzem. Sportolni meg nagyon szeretek akár sétálni is órákig.
2017. jan. 1. 14:37
7/7 anonim válasza:
Edzzél normálisan nagy súlyokkal, és akkor még lehet, hogy kevés is lesz az a kaja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!