Karácsonyi csalónap (? )
Egy naptól szerintem nem lesz semmi gond. Sőt, legalább most letudtad a nagy kajálásokat, és ugólag nem fog nasizásra csábítani a gondolat, hogy bezzeg karácsonykor nem ettél semmit. Én tegnap kegyetlenül telezabáltam magam amúgy, szóval üdv a klubban. Napközben csak pár szelet bejglit ettem, meg egy kis párolt zöldséget tofuval.
Este vacsi előtt még el is mentem futni egy órára, hogy "helyet csináljak" az esti kalóriáknak.
Aztán jött a vacsi, a halászléig meg a sült halig (köretnek krumplisaláta meg nyers saláta vegyesen) nem is volt gond. Viszont nem sokkal utána olyan zabálhatnékom lett, hogy benyomtam vagy 5-6 szelet bejglit, meg vagy 6 db mézeskalácsot egy nagy pohár mandulatejjel. Bár a többiek összességében többet ettek, én rettenetesen rosszul lettem,mert a szervezetem az elmúlt hónapokban nem ehhez volt hozzászokva.
Szóval mindenkit óva intek a hirtelen nagy zabálásoktól, vagy legalább toljatok mellé emésztést segítő porokat vagy valamit.
Még most is érzem a bajt, reggel tutira edzéssel kezdek, ha addigra kvázi rendbejövök.
Annyi előnye van a dolognak, hogy hetekig nem fogok tudni édességre nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!