Ebből lehet baj? Akadályozza a fogyást?
Figyelt kérdés
Normálisan eszek de a hétvégén kicsit többet ettem és ma is kb napi 3 ezer kcalt és mivel 3 nap ezért az 9 ezer kcal... Úgy olvastam 9000kcl=1kg zsír... Akkor most híztam ?#csalónap #hízásfogyás
2016. nov. 21. 15:39
1/3 anonim válasza:
3000 kcal összesen vagy 3000 kcal plusz? Nagyon nem mindegy... A számítási hiba ott van, hogy nem kalkuláltad bele a napi alap kalóriaigényedet, azaz amit a tested naponta normál működése során felhasznál.
2/3 A kérdező kommentje:
Összesen 3000 de nem pontosan csak igy kb :D A kalória kalkulátor szerint a fogyáshoz nekem 1599 kcal kell. Bár hétköznap nem szoktam annyit se enni
2016. nov. 21. 15:49
3/3 anonim válasza:
Kellhet neked vagy 2000 kcal (de lehet, hogy jelentősen több), szóval ez csak 3000 kcal plusz. 1 kg zsírszövet kb. 7000 kcal, szóval fél kilót nem hízhatsz még akkor sem, ha mind hasznosul, ami azért nem bizonyos.
Nyilván akadályozza a fogyást, ha messze többet eszel, mint amit felhasználsz... Én nehezen hízom, de ha túleszem, nyilván nem fogyok, persze, hogy akadályozza.
Valószínűleg híztál valamennyit, de majd lefogyod. A fő, hogy ne legyen gyakran ilyen, általában egyél a céljaidnak megfelelően (már ha a céljaid épeszűek, persze, de nincs rá jel, hogy ne lennének azok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!