A rossz emésztés akadályozza a fogyást?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 21:08
1/13 anonim válasza:
Mit jelent pontosan a "rossz" emésztés?
2/13 A kérdező kommentje:
Azt hogy nagyon , nagyon, nagyon ritkán megyek wc-re. Már mindent kipróbáltam ,de semmi sem hat.
2012. febr. 3. 21:27
3/13 anonim válasza:
Hunyadi víz! Húzz le belőle egyszerre 2-3 decit, hidd el, fel sem fogsz tudni kelni a vécéről 2 napig.
4/13 anonim válasza:
Miért? Mi van benne? Gyógyszertárban van?
5/13 anonim válasza:
Én el fogok menni a bükki füvesemberhez, Gyuri bácsihoz, ő majd megmondja: gyorgytea.hu
A Csaladbarat c. musorban szokott lenni, onnan ismerem.
Meg dr. Hummel Zoltán székletszakértő, fenn van a neten a honlapja neki is.
Gasztroenterologusnal jartal mar evvel?
Fitoterapeutánál jártál már evvel?
Termeszetgyogyasznal?
6/13 anonim válasza:
A hunyadi víz keserűsó, glaubersó, nem tudom pontosan, mi van benne, de nagyon hatásos. Napi 2-3 deci kell a gyors hashajtáshoz, napi 1-1,5 pedig a rendszeres széklethez. Tényleg profin végzi a munkáját, nagyon jól kipucol, egészséges is, betegségekre is ajánlják. Neten több infót találsz.
8/13 A kérdező kommentje:
Engem az anyalevél tea az meghajt ,de jó lenne ha természetesen is lenne . Egyébként az eredeti kérdésre valaki tudja a választ?
2012. febr. 8. 15:16
9/13 anonim válasza:
Helo, kipróbáltam a Hunyadi vizet, 1,5 dl-t ittam, 60 kilo vagyok, de aznap nem kakiltam, másnap meg szorulásom volt.:S
10/13 anonim válasza:
Hát az kevés volt. Legalább 3-5 deci kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!