A rossz emésztés okozhat szédülést? Bővebben lent!
nekem is elég rossz az emésztésem, elég sok mindennel összefüggésben állhat.
nekem ugyan nincs szédülésem, de mivel nem jutnak ki rendesen a méreganyagok, lehet, hogy az elszaporodik a vérben és szédülést okoz...vagy hosszú idei vannak benned, nem ürül ki elég gyorsan...
de menj el szerintem egy nagy laborra.
ja ezt nem tudtam, hogy babát vársz :D
szerintem akkor normális, végülis ez is egy tünet :D bár nekem még nincs babám :D
Ó a terhesség szépségei... simán szédülhetsz attól, hogy ha sokat eszel és lemegy a vérnyomásod. Terheseknél meg az alacsony vérnyomás eleve gyakori, melegben mindenkinél gyakoribb. Plusz a baba álláskor nyomhatja a medencében lévő vénákat (ezért érdemes leülni a a BKV-n) ill. ha háton fekve szédülnél, gurulj oldalra, nehogy ájulás legyen a vége (ilyenkor ugyanis a gerinc melletti nagy vénákra nehezedik a babasúly).
Óvatos, rendszeres mozgás (ha nincs orvosi ellenvélemény), pl. napi fél-1 óra séta, terhestorna, és napi 2-3 liter folyadék ajánlott.
"Megnyugtatlak", ahogy közeledik a vége, és beindul a baba gyors husisodása, még durvább lesz az összes nyavalygás - várjuk a kérdéseket :)
Alacsony cukortól is lehet (az én babám a szőlőcukrot szerette nagyon odabent:)), fronttól is lehet (bár attól azért, mert le vagy fel megy a vérnyomás), melegtől is (kitágulnak az erek), vagy hirtelen felkeléstől (kevesebb vér jut az agyba), kialvatlanságtól, oxigénhiánytól (magas páratartalom, szmog, cigifüst, tömeg).
De szerintem a citromfű teától vagy emésztési problémáktól nem igazán kéne szédülnöd.
Innen nem tudok jobbat mondani, ha rosszul vagy, irány a doki és ne hagyd lerázni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!