1 hónapom van leadni úgy 10 kilót, vagy ha lehet többet.
Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem! Nem vagyok elhízva, csak a fenekemre meg a csípőmre, meg a comb belsőre van rakódva egy kis párna, amúgy meg alapban nagyon magas, atletikus a formám, csak van rajtam egy kis felesleg. Nagy a cicim, az is súlyos. De úgy alapvetően nem vagyok kövér. Csak ha leadnám a 10-est, akkor újra a régi formám lehetnék. Most csúszott fel egy ágyban fekvős baleset miatt. Most vagyok m195 cm/ 100 kg 24/L
Futni sajnos nem tudok...
Este 6 után nem eszem? Bejön? Káposztaleves diétával kezdem? Segítség!!
12:20as miért nem itt válaszolsz, ha itt kérdezte?
2010. máj. 3. 12:23
12/21 anonim válasza:
Azért, mert nem reklámozhatom ezt a diétát ezen az oldalon.
2010. máj. 3. 12:25
13/21 anonim válasza:
12.20-aska a kérdező nagy súlyához nagy magasság is párosul, amiről te beszélsz az 2-300 kilós emberekre igaz. Nem okosnak hiszem magam, hanem okos vagyok, mert ez a szakmám :) Te meg ne titkolózz, nyugodtan fejtsd ki itt, hogy mit ajánlanál a kérdezőnek 1 hónap alatt elérhető 10 kg-s súlyvesztéshez! Csak ne olyat mondj ahol az izomzatát és a vízháztartását demoralizálja... az nem nagy kunszt!
2010. máj. 3. 12:36
14/21 anonim válasza:
12.25 nah megint valami csodadiéta...
2010. máj. 3. 12:37
15/21 anonim válasza:
Mondanám, de nem engedik a moderátorok. Mindenesetre nem hülyeség, kifejezetten figyelnek arra, hogy ne történjen izomvesztés. Nem tudtam, hogy ez a szakmád, elnézést, megkövetlek!
2010. máj. 3. 12:43
16/21 anonim válasza:
De senki nem felelt neki arra, hogy 6 után is EGYEN!
KEDVES KÉRDEZŐ! Az nem megoldás, hogy éhezel 6 után. Akkor is szüksége van a szervezetednek tápanyagra. Csak értelemszerűen nem szénhidráttal kell tömni magad. Egészséges ételekkel, amik nem hizlalnak. És természetesen mozogj valamit. Nem muszáj futni. Én sem futok, googlizz zsírégető edzésekre. Sokat le lehet tölteni a netről. Változatosak, nem unalmasak, és még élveznéd is. Én azt hittem, sosem fogom magam arra rávenni, hogy itthon tornázzak. Most meg minden nap csinálom. Hosszútávon eredményes lesz. Sok sikert!
2010. máj. 3. 12:59
17/21 anonim válasza:
12.59 én 11.50-nél amit linkeltem, abban minden le van írva, nem csak az, hogy egyen este 6 után is, hanem minden!!! Ha kicsit is le akar fogyni, akkor elolvassa. Ha nem, akkor veszett ügy.
2010. máj. 3. 13:06
18/21 anonim válasza:
12.43 semmi gond. Bármit is az, amit nem osztasz meg velünk, csodák nincsenek. Ki kell számolni életmód, kor, testsúly, nem és magasság alapján, hogy mennyi a kalóriaigény, ezek után meg be kell lőni a tápanyagszükségletet, majd elosztani 5-6 adagra naponta. Közben gondoskodni a megfelelő mikro tápányagokról, és elmondani a páciensnek, hogy mely ételekből nyerje a makro tápanyagokat és állítsa össze az étrendjét. Ez van, igazából más nagyon nincs.
2010. máj. 3. 13:09
19/21 A kérdező kommentje:
nekem nem akkora a feleslegem, hogy a bőrömet megkéne műteni fogyás után, jézusom, dehogyis... 10 kiló plusszról van szó, nem 60-ról...
2010. máj. 3. 13:37
20/21 anonim válasza:
Fogyhatsz 2 hét alatt 9 kilót ha csak reggelit eszel és azt is nagyon keveset....de ennek a duplája fog visszajönni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!