1 hónapom van leadni úgy 10 kilót, vagy ha lehet többet.
Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem! Nem vagyok elhízva, csak a fenekemre meg a csípőmre, meg a comb belsőre van rakódva egy kis párna, amúgy meg alapban nagyon magas, atletikus a formám, csak van rajtam egy kis felesleg. Nagy a cicim, az is súlyos. De úgy alapvetően nem vagyok kövér. Csak ha leadnám a 10-est, akkor újra a régi formám lehetnék. Most csúszott fel egy ágyban fekvős baleset miatt. Most vagyok m195 cm/ 100 kg 24/L
Futni sajnos nem tudok...
Este 6 után nem eszem? Bejön? Káposztaleves diétával kezdem? Segítség!!
1 hónap alatt ennyit fogyni totál egészségtelen és közel lehetetlen, mint ahogy hízni se 1 hét alatt hízol 10 kilót.
2010. máj. 3. 11:49
2/21 anonim válasza:
A nagyon kövér emberek fogyhatnak esetleg havi 4-5 kilót, de 10et...? O_O
2010. máj. 3. 12:03
3/21 A kérdező kommentje:
Jó, akkor tessék elmondani, hány kilót lehet leadni 1 hónap alatt? felet?
2010. máj. 3. 12:05
4/21 anonim válasza:
Tessék olvasgatni, nem pedig háborogni!
2010. máj. 3. 12:10
5/21 anonim válasza:
HEti egy esetleg két kiló a maximum, amikor még a böröd IS VISSZA TUD menni az eredeti méretére, ha ennél gyorsabban fogysz, akkor ugyan lehet, hogy a súlyod kiseebb lesz, de a böröd meg legalább 2-3 mérettel nagyobb lesz, mint te - akkor jöhet a sirás, hogy mit lehet a kinyúlt börrel kezdeni - vagy mehetsz operáltatni magad, de az is igen csunya utána is a hegek miatt.
2010. máj. 3. 12:11
6/21 anonim válasza:
Ha elolvasod a linket amit 11.50-es hozzászólásomban küldtem, akkor tisztában leszel mindennel.
2010. máj. 3. 12:13
7/21 A kérdező kommentje:
Akkor álljak rá arra, hogy este 6 után nem eszem, mert azt mondják, az hatásos? És mozgás ezerrel?
2010. máj. 3. 12:19
8/21 anonim válasza:
12:13as, barátnőm 50 kilót fogyott, volt bőrműtéte 8 éve, semmi, de tényleg semmi nyoma nincs.
Persze ez függ a bőr minőségétől és sok mindentől.
Azt viszont nem értem, hogy ha hetente fogyok 1 kilót akkor miért tudna jobban visszahúzódni a bőr, mintha egyszerre eltűnik belőlem 20 kiló zsír.
2010. máj. 3. 12:20
9/21 anonim válasza:
11:50, olyan unalmas, hogy mindenhol veled találkozik az ember. Nagyon bölcsnek hiszed magad, de nagy súlynál igenis le lehet adni 10 kg-t egy hónap alatt, ha a kérdezőt érdekli, írjon nekem privit.
2010. máj. 3. 12:20
10/21 anonim válasza:
ne haragudj,de barmennyire is magas legy azert a 100kg eleg sok egy nönek... nem hinnem h 10 kg sulyfelesleged van, sztem meg van itt a 20 is. Amit 1 honap alatt szinte lehetetlen leadni, hacsak nem te is fotoszintetizalsz és nem eszel csak fényt. egeszseges fogyokurat nem fogsz talalni illetve ha gyorsan koplalassal adod le a kilokat, akkor nagyon hamar vissza is fog jönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!