Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 74 kg-ról kb.55-re lemenni-...

74 kg-ról kb.55-re lemenni- hogyan és mennyi idő (be telt nektek)?

Figyelt kérdés
174 centi vagyok egyébként.:)
2016. dec. 22. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy kell "lemenni",hogy lefogysz. Sokáig fog tartani, ha egyáltalán sikerül.
2016. dec. 22. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
1 hét 1 kg minusz ha jól csinálod szóval 19 hét
2016. dec. 22. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
2. Nem minden esetben heti -1 kg... Ha tornázik rá súlyzókkal, akkor bizony az izomzata is növekszik, ami mint tudjuk nehezebb mint a zsír. Szóval ha esetleg a mérleg nyelve többet mutat súlyzós edzések mellett, akkor sem kell megijedni. Jobb ha valaki centikben méri ilyenkor heti szinten :)
2016. dec. 22. 20:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem kb egy év volt, mire 70-ről 53-ra fogytam(167 cm), de az már nem volt egészséges súly nekem, nagyon keveset ettem. Most kb 58 kiló vagyok, mondjuk rengeteget edzek, sokkal tudatosabban táplálkozom, így sokkal formásabb vagyok, mint anno 53 kilósan. Neked is azt tudom tanácsolni, hogy ne akarj 55 kilóra lemenni, a 60 tökéletes lenne a magasságodhoz, de nagyon fontos a testmozgás és a jó minőségű ételből bevitt megfelelő mennyiségű kalória.
2016. dec. 22. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!