Mennyi időbe telt a (sikeres) fogyókúrázóknak annak a felismerése, hogy egyedül az ő lustaságuk és mértéktelen zabálásuk tehet arról, hogy dagadtak?
Kicsit több, mint 1 évvel ezelőtt döbbentem rá, hogy nem a "csontjaim vastagok", hogy nem "hízom a levegőtől is", nincsen semmiféle "hormonális problémám", hanem egyszerűen undorítóan lusta vagyok sportolni és undorítóan sokat zabálok mérték nélkül minden szart.
Azóta sportolok és diétázom és leadtam 16 kg-t, most vagyok 96kg és 185cm, de még szeretnék fogyni.
Nekem 28 évesen jött a felismerés, azelőtt mindig dagadt voltam (és most sem vagyok még ideális testalkatom, de tudom, hogy még egy év és elérem a célom, a 85 kg-t.
Arra lennék kíváncsi, hogy más elhízott emberek is eljutottak-e erre a felismerésre, hogy egyedül ők tehetnek a túlsúlyról és a túlsúly ellen? Ha igen, akkor mikor?
Én szerencsére nem vagyok orvosilag elhízott, csupàn az alacsonysagom miatt tomzsinek tunok (158 cm, 55 kg).
Mostansag kezdek raebredni es, hogy oszinte legyek azota nagyon megvaltozott az onertekekesem. Nem rosdmsz vagy jo iranyba, tobbszor kerdojelezem meg magamat es onutalat helyett vegre kevesebbet eszem. Nincs buntudatom amiatt hogy volt olyan idoszak mikor sokat ettem (najo egy pici de ez mar hatalmas fejlodes), inkabb arra koncentralok hogyan tudnek megvaltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!