Német b2 nyelvvizsgához van szükség tanárra? Vagy egyedül, otthon is lehetséges letenni egy sikeres vizsgát? Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Szeretnék nyáron németet tanulni, mert kell a diplomámhoz! Októberben szeretnék menni ECL nyelvvizsgára, de muszáj, hogy elsőre meglegyen, mert máskor nincs időm rá.
2 évvel ezelőtt érettségiztem, 85% lett, a nyelvvizsgán 2x megbuktam már 54-58% okkal... A levelem 75 volt általában, a szövegértésem meg 40-45%.
Szóbelin még nem voltam.
Mit tegyek? Szeretnék letölteni sok német nyelvű sorozatot, amit szeretek, illetve tanulnék szavakat itthon és átismételném a nyelvtant.
Működhet egyedül a dolog?
Illetve milyen könyveket ajánlanátok ?
2015. máj. 18. 14:05
1/3 anonim válasza:
Miért nem mész másik nyelvvizsgaközponthoz?
Pl. BME
2/3 anonim válasza:
Meg vegyél néhány könyvet, amiből jól fel lehet készülni
3/3 anonim válasza:
ha már van egy alapszintű nyelvtudásod fölösleges tanárra költeni. simán fel lehet készülni egyedül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!