Lehetséges, hogy az ember teljesen egyedül felkészül középszintű nyelvvizsgára? Van esetleg olyan, akinek így sikerült?
Sajnos magántanárra nincs pénzem, sem semmilyen kurzusra, épp csak arra van spórolt pénzem, hogy letegyem a középszintű nyelvvizsgát, de plussz kiadásokat nem engedhetek meg magamnak, segítséget pedig nem várhatok ez ügyben.
Ha előveszem a régi angol nyelvkönyveimet + töltök le a netről még egy pár gyakorló könyveket + vizsga felkészítő könyveket ( sőt már töltöttem is le egy párat) az vajon elég? Vagy magántanár nélkül meg se próbáljam?
Amúgy jó vagyok angolból és szeretem is ezt a nyelvet.
Miért ne lehetne felkészulni tanár nélkul?
Nem egy osztálytársam csinálta már meg segítség nélkul.
Nekem sem lelt magántanárra, én is anélkül tettem le. Én is úgy készültem, hogy netről töltöttem le anyagokat, emellett kértem kölcsön ismerősöktől könyveket, a barátaimmal, akiknek már megvolt a nyelvvizsgájuk, beszélgetni szoktam. Így elsőre meg is lett.
Sok sikert! :)
Igen, felsofoku angolra keszultem fel en is egyedul, mint a #3 (btw, tetszik a felhasznaloneved😋).
Bar a keszules leginkabb random youtube videok, filmek nezesebol es kulfoldi ismerosokkel valo uzenetvaltasokbol allt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!