Hogy tanuljak meg egy nyelvet egyedül? Lehetséges?
nem vagyok az a nagyon tanulós fajta, egyszóval csak azt tanulom meg ami érdekel.
Most a Japánt szeretném megtanulni, de hogyan? egyedül hogy tudnám megtanulni? vettem egy könyvet, az a címe, hogy : Alb Gabriella : Kezdő Japán Csak Lazán. hogy kezdjek neki?
tükör előtt mondjam vagy mi?
Nem lehetséges, mert:
csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
nem, én hiszek magamban (talán most először)
és több okom van megtanulni. szóval inkább azt írd, h kell ne azt h nem lehet!
Ajjajjajjaaaaj, azt csak poénnak szántam :)
Itt egy kép hozzá:
------
Nem vagyok nagy japános, ezért sajnos segíteni nem fogok tudni. De ha tudsz angolul, akkor ne akard egyedül tanulni, hanem legyél 'tökös', és beszélgess egy angolul jól tudó japánnal.
Abból a 'lótúrónyiból', amire én emlékszem, én azt javasolnám, hogy először írogasd le a hiragana és katakana karakteret, plusz mondogasd is ki a hozzájuk tartozó szótagokat. Meg vannak a kandzsik, de az egy picit bonyolultabb, ha minden igaz. Viszont még mindig nem értek a japánhoz.
Nézz animéket, már ha érdekel. Vagy ha nem akkor helyette japán filmeket. Bár szerintem az előbbivel jobban jársz.
Néha kapcsold ki a feliratot. És próbáld őket megérteni. Aztán rohadtul könnyen leellenőrizheted magad.
Na meg ott a könyv, jó könyv az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!