110 kilóról milyen hamar tudnék 90re lemenni?
Figyelt kérdés
SOHA nem sportoltam, mindig itthonülő voltam és ülőmunkát végzek. 2hete elkezdtem biciklizni, valamint diétázok. Kevesebbet eszem és odafigyelek hogy mit, nincs nasi. Tudom, hogy emberfüggő, tudom, hogy testtömegindex meg anyámkínja. De mégis, szerintetek ezzel a "technikával" mikorra sikerülne ledobni ezt a 20 kilót. Sajnos a munkám miatt átlagban heti 2x tudok elmenni 1 órára bringázni.2016. márc. 24. 19:44
1/3 anonim válasza:
Saccra fél évet mondanék. Mérd magad hetenre reggel, azonos időpontban, WC után, de kaja, ivás előtt. Írd az értékeket, és látni fogod, hogy milyen ütemben fogysz.
2/3 anonim válasza:
Szia. Én február elsején voltam 108 kg, most vagyok 96. Az első egy hónapban nem edzettem semmit csak az étrendemen változtattam (igazából inkább életmódváltásnak mondanám), március óta minden nap 30 percet szobabiciklizek és néha tornázok mellé. Számolj havi 4 kilóval, az még rendben van, nekem is annyi szokott lemenni :) (az első hónapban nekem több ment le)
3/3 anonim válasza:
Egyenletes lassu fogyás legyen a célod, heti fél-egy kg, ez nem terheli meg a szervezetedet, nem lóg a bőröd utána és nem lesz jojó effektus, nem jönnek vissza a kilók. A gyors fogyás nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!