Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi fehérjét vigyek be...

Mennyi fehérjét vigyek be zsírégetéshez?

Figyelt kérdés
A sok mozgás által szépen megizmosodtam, meg persze a megfelelő fehérjefogyasztás mellett. Nem vagyok egy vasgyúró, pláne, hogy nő vagyok, de már pálcika sem szerencsére. Az utóbbi időben picit pocakot eresztettem, meg a combom meghájasodott. Szeretnék szálkásítani, viszont nem tudom, hogy mennyi fehérjét érdemes bevinnem annak érdekébe, hogy zsírt égessek, ne izmot, viszont már nem szeretnék tovább izmosodni. Magyarán magam számára pont jó így az izomzatom, ahogy van, nem akarok nagyobb lábakat/vádlikat/vállat/kart, sem kisebbet, csak zsírt égetni. Lehetséges ez? ha igen, akkor a testsúlyom hányszorosát kell bevinnem? (pl testsúly x 1 gramm <- CSAK PÉLDA)

2016. dec. 20. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:
1,5 körül vagy kicsit fölötte már bizonyára jó helyen leszel akár az izmosodáshoz is (van, akinek 1 is elég és ez már a nagyon minimumot lefedi, de a legtöbbünk szerint optimálisabb feljebb menni, főleg szálkásításkor s aktívabb életnél. ha meg akarod tartani az izomzatodat, akkor edzened kell). Evés szempontjából szinte teljesen mindegy, hogy jó-e így neked az izomzatod, ne adj neki extra terhelést és akkor nem fog épülni. De ha nem vagy kezdő s szálkásítasz (ezt írod), akkor eleve nem fog, mert ahhoz kalóriatöbblet kell.
2016. dec. 21. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!