Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?

Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 65 kg

Lány

2016. dec. 15. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
15 kilót kb, ha kifejezetten vékony akarsz lenni
2016. dec. 15. 21:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól mondja az első,akörül lenne az "ideális".
2016. dec. 15. 22:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. dec. 15. 22:06
 4/5 anonim válasza:

Dehogy!!! 40kg 160 cm nagyon kevés.Szerintem 54-49 között az ideális.Ahogy jobban érzed magad.Nagyon sok mindentől is függ, hogy milyen izmos vagy, a csontozatod súlyától, a testarányodtól.40kg-mal már haldokolnál...Egészségesen legyél vékony ne betegesen.

Van egy anorexiás barátnőm ős 160cm és 41 kg de már fehérje injekciókat kap és úgy néz ki, mint egy óvodás...Senki sem gondol úgy rá , hogy szexi!

Járj edzeni(pl.:futni), egyél kevesebbet és sok zöldséget gyümölcsöt és csak vizet igyál.És legyél pozitív ez nem egy hét alatt fog megváltozni, néha felfog szaladni (karácsony, szülinapok,stb), néha elgyengülsz de maradj kitartó mert csak úgy lesz eredménye.Ez nem egy ideglenes változás az életedben , ha vékony akarsz lenni és maradni mindig be kell tartanod a szabályokat.

2016. dec. 25. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:

65-15 az hol 40? XD

(Első vagyok)

2016. dec. 25. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!