181cm vagyok 16 évesen és 95-100kg között ingadozok. Mennyit kéne fogynom hogy átlagosan nézzek ki?
Edzeni járok meg nem kajálok annyit mint régen de nem akar a hasam lejjebb menni.
Több kalkulátor azt irja 65-70nek kéne lennem de őszintén megmondva szerintem ez nevetséges.
70kg realis. Es akkor sem leszel tul vekony.
30 kilot az ember nem 2 het alatt ad le, az jo eselyel evek! munkaja.
Nem nevetséges, az egy normális súly egy normális, nem izmos embernek ilyen magassághoz.
Ha kigyúrod magad, jól nézhetsz ki, sőt szálkás lehetsz 90 kilósan is, de az nem lesz meg 1-2 év alatt, ahhoz több kell, az kb. a naturál maximum... Fedettebben lehetsz több, a jelen súlyoddal se lenne baj, ha izmos lennél. Mondjuk ez nem átlagos kinézet, pedig azt kérdezted :D Nem tudom, mi az átlagos, van sokféle ember, én inkább egy számomra közel ideálisat s reálisat céloznék meg.
"Normalis etrenddel max 9 honap alatt leadhato"
Annak akinek mar sok tapasztalata van a fogyasztasban, ismeri a testet, tudja hogy mire hogy reagal.
Csakhogy ezeknek a tapasztalatoknak az osszegyujtese is honapok kerdese.
De a kerdezo 16 eves, elotte az elet, 20 eves korara lehet egy sportos, izmos fizikuma. Vagy csinal mindent ugyanugy ahogy most, es lesz 130 kilo.
Én is 180 cm vagyok és 90 kg...(nő)és nem vagyok kövér.voltam 80 kg és akkor szó szerint kilátszottak a csontjaim. Aztán felszedtem 10 kg izmot és most pont jól érzem magam!Sokan rám is csodálkoznk amikor megtudják mennyi a súlyom, mert tök átlag alkatom van. A súly nem minden!Inkább mérd meg magad centivel és ahhoz tűzz ki célokat!
Meglátod majd, hogy minusz 3-4 centi mennyivel többet jelent majd, mint 3-4 kiló minusz, amit simán izomból is veszíthetsz és akkor a háj meg megmarad, amitől löttyedtnek nézel majd ki.
Szóval dobd ki a mérleget és inkább centiben mérd magad!
Utolsó vagyok...én 35 kilót adtam le 9 hónap alatt, edzés nélkül kizárólag a kajára figyeltem oda, de nagyon,szóval nem évek munkája!Heti -1 kg teljesen egészséges!
És aztán amikor forms szerettem volna lenni szó szerint kidobtam a mérlegem, elő a centivel, és plusz 10 kg izommal is ugyanazok a ruhák jönnek rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!