Fogyózók, mennyit költötök ételre átlagosan?
Én 65 kg vagyok és heti fél kilót szeretnék fogyni (összesen 5 kg-ot), így kiszámoltam, mennyit fogok költeni ételre:
1200 kcal amiben
fehérje:85g
CH 140g
Zsír 30g
10dkg zabpehely 20Ft
20dkg joghurt vagy túró 229
10dkg sült csirkemell 150Ft
10 dkg főtt rizs 20Ft
20dkg főtt répa 40Ft
3 dkg tökmag (350/cs 20dkg) 53Ft
1 alma 40Ft
=naponta 552Ft
vagyis heti 3864Ft
havi 16000Ft -ból jön ki kb.
Ez így reális szerintetek? Inni csapvizet szoktam és természetesen cserélgetem a főtt répát, almát más zöldségekkel, de ezek kb. egy árban vannak. Ha csirkemell helyett combot eszek, akkor még olcsóbb lesz.
Egész jó és kb ennyi is. Csak a a fehérjét emelném meg 20g-al ami 3 nagyobb tojást jelent. Azért tojással mert abban az összes esszenciális aminosav bent van. 85g fehérje szerintem kevés. Hiányolom még a multivitamint ami kb 5500 ft egy hónapra, ő az olaj a gépezetben.
Én a csirkemellet 1200 ft-ért veszem. A combbal nem jársz jobban mert sok benne a csont és kevesebb 4 grammal a fehérje, párszor lemértem és mindig erre jutottam. Ha esetleg van rá lehetőséged vegyél egy egyszerű víztisztítót. Megfogsz lepődni mennyivel tisztább a víz, könnyebb és szagtalan (15.500 ft) Tehát tojással, multivitaminnal együtt és olcsóbb hússal szerintem 750 ft körül van nap.
Egyébként nagyon frankón belőtted. Sok sikert.!
Én is kb így szoktam. Bár lassan jön a paprika-paradicsom szezon, így ha az olcsó akkor ebéd csirkemell helyett tojásos lecsó, lecsós csirkecomb, lecsós csirkemáj.
Alma helyett most meggyet és barackot veszek, ez olcsóbb a piacon.
Még szoktam enni főtt tojást is vacsorára.
Spenótfőzelék, öntött karfiol, töltött cukkini, padlizsán, paprika, paradicsomos húsgombóc, tökfőzelék csirkepörkölttel, ezek most mind szerepelnek az étlapomon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!