Szerintetek ezek a parameterek mennyire idealisak, mennyit kene fogynom beloluk?
Mell: 86
Derek:66
Csipo:85
Felkar:25
Comb:56
Vadli:34
164cm 55kg (no)
Tudom h nem lehet pontosan megmonani, csak a velemenyetek erdekelne. Tudom a comb es a derek eleg nagy, abbol mindenkepp fogyni akarok meg persze kilokat, olyan 5-ot. Talan akkor turhetobbek lesznek a parameterek is...
Nekem jól hangzik, ilyen számokkal szeretnék majd elkezdeni tömegelni. De ha a te ízlésednek nem felel meg (s persze nem is látlak, pedig az is fontos, a számok nem árulnak el mindent), egy keveset még fogyhatsz.
A comb nem fontos, milyen vastag, hájas ne legyen. 66 centis derék szerintem szuper, de persze nem látom, milyen, lehetnek makacs párnácskák, amik téged zavarnak.
Mi az, hogy tűrhetőbbek? Semmi gond nincs a számokkal, csak persze a felkarod vékonyka, de ez is ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!