Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?

Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 éves vagyok, 168 cm és 65 kg. Hány kg-nak kellene lennem ahhoz, hogy ilyen alakom legyen, mint a képen látható lánynak?

[link]

2016. nov. 19. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Figyelj, az anorexiások nem szoktak enni, sokat mozognak, és nincs életük. Szerintem 35-40 kiló között lennél olyan vézna, mint a képen látható anorexiás. Hajrá!
2016. nov. 19. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat,sok koplalás,falásroham,bűntudat,önmarcangolás,erőtlenség,hajhullás,rosszkedv,depresszió,alvászavar,fejfájás,gyengeség,ájulás.. Ezekkel jár

De amíg ki nem próbálod,úgyse lehet leállítani szerintem,ezeket neked kell megtapasztalnod,átélned,csak az a baj,h minnél jobban benne van az ember annál nehezebb helyrehozni. És egyre rosszabb és rosszabb lesz.

2016. nov. 19. 10:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólokkal.

Ennek ellenére, ha nem ilyen akarsz lenni, csupán vékony, szexi és erős, kezdj el lassanként életmódot változtatni. Ne egyél édességeket, cukrot, kenyeret stb ennek nézz utána és ami még ennél is fontosabb sportolj!

Mindenféle csodadiéta nélkül fogyok jelenleg én is :)

7 kilót fogytam az elmúlt 2 hónapban :D

16/L 158cm/56kiló

Ha érdekel esetleg írj rám :)

2016. nov. 19. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!