163 cm-hez és 38 kg-hoz tényleg fogynom kell?
Ma a barátnőm azt mondta nekem, hogy "nagyon csinos vagyok, de azért még fogyhatnék". Teljesen lesokkolódtam... Ez a súly valóban sok lenne? Miért mondhatta ezt?
Már kezdtem elhatározni, hogy felszedek pár kilót, de ez most teljesen visszahúzott.
16/l
NEM! Szerintem 163 centihez megfelelő súly olyan 40-50 kg. Ne fogyózz, mert teljesen tönkre vághatod magad.
Ne hallgass ebben a barátnődre. Ha úgy gondolod, hogy hízni akarsz, akkor csak hajrá!
Szedd fel azt a pár kilót...
38 kg, rossz még olvasni is. Normál méretű embereknek nem való.
Ha nem tudod magad reálisan megítélni s az amúgy tényleg nem teljesen megbízható BMI-nek sem hiszel, mérj testzsírszázalékot s vesd össze a nőknél esszenciális szinttel...
Szerinted ebből tényleg fogyni kellene??? Hová? Ez már magában is borzalmas. Egy jó pár kiló izom kell ide, nem fogyás. Ha meg a barátnőd szerint fogyni kellene, akkor meg ő az idióta és nem kellene vele többet beszélned.
Lehet indiszkrét kérdésem?
Menstruálsz normálisan? Csak mert ez kórosan sovány, és lassan jó eséllyel le fog állni a havi ciklusod, ha huzamosabb ideig ennyire alacsony a súlyod, akkor pedig hosszú távon is termékenységi problémáid lehetnek. Oké, 16 évesen ez még nem feltétlen érdekel, de majd ha 25-30 közt kaparod a falat, mert az istennek nem jön össze a baba, és tudni fogod, hogy itt és most cseszted el, csak már nem tudsz rajta változtatni... nos akkor késő lesz.
Én 160 centi vagyok és 45 kiló, és ezt a legalsó határnak érzem, ami még egészséges nekem.
Szerintem csontsovány vagy. Magamból indulok ki, 163 cm-hez 48-50 kg körül vagyok, és már nincs miből fogynom, a bordáim már így is zavarnak, mert nagyon látszanak. Szerencsére nekem nincsenek ilyen "barátaim", mint neked. (Szokták mondani, ha ilyen barátod van, minek neked ellenség?) Szerintem azért mondhatta, mert nem lát téged reálisan (pl. az öltözködésed miatt vastagabbnak gondol), vagy irigy, vagy rosszindulatú.
Kell rád még kb. 10 kiló, egyél sokat, hogy tudj fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!