Hogyan fogyhatnék vissza és tarthatnám meg a súlyomat?
175 cm vagyok, jelenleg 50 kg.
56 kg-ról kezdtem a fogyózást és sikerült lemennem 48 kg-ra, illetve 47,5-re november eleje óta, de sajnos az elmúlt egy - másfél hétben, nem igazán figyeltem arra, mit és mennyit eszek, így visszacsúszott az a 2 - 2,5 fél kg. Tudom magamról, hogy 4-5 nap alatt simán vissza tudok fogyni, ha nagyon akarom és odateszem magam, de az érdekelne, hogy mégis hogyan tudnám megtartani a kívánt súlyomat, ha már egyszer végre elértem...? Illetve még egy rövid kérdés. Mostanában néha rámtörnek ilyen falási rohamok, amikor elkezdek enni, utána nem tudom abba hagyni és nagyon bűntudatom van utána, de (hálistennek) képtelen vagyok meghánytatni magam. Mihez kezdjek ilyenkor ezekkel a "rohamokkal"?
Nagyon köszi, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol!:)
Okos kis szervezeted van, nem akarja, hogy betegesen sovány legyél... NAGYON nehéz az esszenciális testzsír közelébe vagy alá menni s meg is tartani. De ezzel nincs baj, mivel igencsak egészségtelen is.
Iszonyúan kevés az 50 kiló, szedj fel valami izmot, amilyen gyorsan csak tudsz... Bár lehet, hogy háj sem ártana, nem tudhatom.
Az én kis 160 centimmel vagyok 49-50 között, és így is vékony vagyok.
El se tudom képzelni, hogy Te milyen lehetsz. :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!