Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék vissza és...

Hogyan fogyhatnék vissza és tarthatnám meg a súlyomat?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, jelenleg 50 kg.

56 kg-ról kezdtem a fogyózást és sikerült lemennem 48 kg-ra, illetve 47,5-re november eleje óta, de sajnos az elmúlt egy - másfél hétben, nem igazán figyeltem arra, mit és mennyit eszek, így visszacsúszott az a 2 - 2,5 fél kg. Tudom magamról, hogy 4-5 nap alatt simán vissza tudok fogyni, ha nagyon akarom és odateszem magam, de az érdekelne, hogy mégis hogyan tudnám megtartani a kívánt súlyomat, ha már egyszer végre elértem...? Illetve még egy rövid kérdés. Mostanában néha rámtörnek ilyen falási rohamok, amikor elkezdek enni, utána nem tudom abba hagyni és nagyon bűntudatom van utána, de (hálistennek) képtelen vagyok meghánytatni magam. Mihez kezdjek ilyenkor ezekkel a "rohamokkal"?

Nagyon köszi, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol!:)

2016. dec. 14. 19:10
 1/5 anonim válasza:
100%
Azért törnek rád falási rohamok, mert a súlyod eleve beteges. Nem bántásból, a szervezeted tényleg éhezik, neki is fent kell tudnia tartani magát valamiből, és te nem adod meg neki még a normális működési tömeget sem. Ha elfogadsz egy tanácsot, nézz utána, mit jelent az "eat clean" vagy olvasd el a sárga kapszula könyvet, onnan jó alapokat szerezhetsz és olyan étkezést tudsz majd saját magadnak összerakni, amiben jól fogsz lakni és vékony is maradsz. Hajrá, csak ügyesen ;)
2016. dec. 14. 20:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Okos kis szervezeted van, nem akarja, hogy betegesen sovány legyél... NAGYON nehéz az esszenciális testzsír közelébe vagy alá menni s meg is tartani. De ezzel nincs baj, mivel igencsak egészségtelen is.

Iszonyúan kevés az 50 kiló, szedj fel valami izmot, amilyen gyorsan csak tudsz... Bár lehet, hogy háj sem ártana, nem tudhatom.

2016. dec. 14. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Halkan jelezném, hogy az anorexia nervosa halálos betegség. Addig kéne orvoshoz fordulnod, amíg még élsz...
2016. dec. 14. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ehhez a magassághoz kb 60-65 kiló lenne ideális. Túl sovány vagy és a szervezeted kétségbeesetten próbál élelemhez jutni. Keress fel egy pszihológust.
2016. dec. 15. 10:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én kis 160 centimmel vagyok 49-50 között, és így is vékony vagyok.

El se tudom képzelni, hogy Te milyen lehetsz. :O

2016. dec. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!