Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék le?

Hogy fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

150 cm vagy és 79 kg.

Milyen edzést kellene csinálnom (csak otthon tudok) és miket ehetek?

Tudom hogy sok zöldség gyümölcs és semmi cukros ételt és pékárút,de még mit szabad vagy nem szabad enni?

2016. okt. 23. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Az edzés nem olyan lényeges persze nem árt de igazából a kaja fontosabb :) Tehát kb 70%-ban számít az étrend 30% a mozgás :D A kalóriára kell odafigyelned és a makró tápanyagokra (zsír ,szénhidrát stb).Koplalni semmikép ne koplalj az vissza fog jönni lelassul az anyagcseréd és izomból megy inkább le.Amiket én enni szoktam főtt tojás persze a sárgájával csak okosan, fehér húsok pl csirke és hal én a csirkét vízben szoktam főzni úgy nem kerül hozzá zsiradék alacsony a kalória tartama és sok fehérje :) Esetleg teljes kiörlésű kenyér csirkemell sonkával .Zöldséget sokat fogyassz pl brokkoli de én fagyasztott zöldségeket is szoktam.A gyümölcsökkel vigyázz sok a cukor tartalmuk főleg banán és szőlő. Ja és figyelj a folyadék bevitelre főleg vizet igyál napi 2 liter legalább de a zöld tea (cukor nélkül) és a kávé feketén is mehet :D Persze nem vagyok profi ebbe a témába aki kitud egészíteni nyugodtan tegye de remélem tudtam segíteni. 17/f bocs ha kicsit hosszú lett :D
2016. okt. 25. 01:12
 2/2 TXCowboy ***** válasza:
Az edzés az állóképességed fejleszti és ha sikerül zsírt leadni, akkor nem leszel petyhüdt, de ahogy írták a kaja az egész lényege inkább.
2016. okt. 25. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!