Nincs időm mozogni, így hogyan fogyhatnék le?
Az étkezésnek sokkal nagyobb jelentősége van a fogyásban, mint a mozgásnak.
Egyébként ha most nem mozogsz és rendszeresen mozognál hétvégén már az is jó lenne.
Az étkezéseket tervezd meg. Vigyél magaddal suliba, nem kell mindig bolti kaját venni.
Hasonló felesleggel (ez persze csak tipp, de tegyük fel, hogy normál kis izomzatod van) tizensok kilót mozgás nélkül fogytam, bár ezt senkinek sem ajánlom és én sem így akartam. Hétvégén azért mozogj, kell az az embernek.
A bolti kaják sem egyformák, de egy darab húst vagy pár tojást megsütni, megfőzni sem nagy idő és előre is lehet napokra.
Az étrend a döntő, nemcsak a mennyiség, a minőség is fontos. Fogyni rossz ételekkel is lehet, de általában nehezebb és sokkal egészségtelenebb.
"Mindenki 75-77 kg-nak néz"
Mindenki 120 kilonak nez, csak udvariasak.
Azért vagy ekkora, mert csak a kifogásokat keresed, ahelyett, hogy tennél valamit.
Hogy ilyen fiatalon ekkora vagy, nem jó jel. Nagy az esélyed arra, ha nem tersz a jó útra, akkor mindig is dagi maradsz, vagy még nagyobb leszel. Hogy tudsz jó útra térni? Feledd el a kifogásokat és kezdj el az egészségedért dolgozni most.
Tervezés még az etrended, és hogy mikor tudsz mozogni. Ha máskor nem, hát hajnalban, mielőtt a buszra szállsz. Tudod milyen jó érzés lesz úgy felszállni, hogy már tettél valamit magadert aznap?
Én hasonló cipőben voltam 18 évesen, arra vártam, hogy majd egy csoda diétával majd szépen lefogyok. Sosem sikerült. 10 evvel később kezdtem csak el rendszeresen sportolni, és láss csodát, sikerült, végre nem úgy nézek ki, mint egy bálna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!