Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hiszik az emberek, hogy...

Miért hiszik az emberek, hogy a koplalás jó meg sport nélkül szép testük lesz?

Figyelt kérdés

Nem értem az embereket, főleg a tiniket. Az internet előtti világban azzal etették az embert amivel nem szégyellték a "fogyásguruk", de a mai világban már annyi hasznos és értelmes tanács van a neten, miért hiszik még mindig az emberek, hogy a koplalás a megoldás? Beírod, hogy kalória és normális makrószámítós cikkek jönnek fel, amik értelmes dolgokat írnak. Mindenhol még a szenny női magazinos oldalakon is írják, hogy ne egyél 1200 kcal alatt. Itt mégis napról napra 100 olyan kérdés jelenik meg, hogy napi 600 kcalt eszek így fogyhatok? Meg sport nélkül lehet fogyni? Önigazolást keresnek, mert lusták?

Igazán nem értem. Főleg az Y-Z generáció hogy nem keres a neten utána valaminek, hanem itt vár választ olyanokra amit mindenütt írnak, hogy nem jó.

2016. dec. 14. 10:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%
Mit nem értesz rajta?! Simán lusták. Koplalni könnyű, megerőltetni magad nem, ennyi a történet. Kövérek se véletlenül lettek...
2016. dec. 14. 10:31
 2/15 anonim ***** válasza:

Főleg tinikre jellemző ez a dolog.

Nekik még más a realitás érzékük. Meg vannak ilyen ócska fórumok, ahol pl. vki írta, hogy a modellek jó része sem mozog, egyszerűen alig esznek és azért ilyen soványak.

És akkor bekattan nekik valami, ő hát ez ilyen könnyű akkor ők is ezt csinálják majd és olyanok lesznek, mint az áhított ideál.

Később vagy kinövik majd ezt az agybajt vagy nem...

A másik kategóriába az alkalomra fogyók (pl esküvő, vagy vmi fontos party). Na ott felnőttek is kétségbe esnek és olyanokat csináonak az idő rövidsége miatt, amit józan ésszel soha.

2016. dec. 14. 10:45
 3/15 anonim ***** válasza:

Fogj egy szűz windózt, egy szűz ip címet, egy szűz google accountot, és írd be, hogy fogyókúra... hidd el nem ugyan azok a találatok lesznek, mint nálad.

Hanem nőklapja neg egyéb agyon látogatott divatdiétás fos...

2016. dec. 14. 10:49
 4/15 anonim ***** válasza:

Azert azt szogezzuk le hogy fogyashoz egyaltalan nem kell sportolni, az csak konnyebbe teszi a dolgot, es persze ad valami format is.

Szerintem akik koplalnak azok egyszeruen tul lustak/butak ahhoz hogy utananezzenek es megtanuljak hogyan mukodik a szervezetuk, es persze azonnali eredmenyt akarnak.

2016. dec. 14. 10:54
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
Na, kérdező, rinyálsz itt az internetről, de annyira nem vagy képes, hogy rájöjj, hogy a kalóriaszámláls rohadt nagy kamu.
2016. dec. 14. 11:51
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

" a kalóriaszámláls rohadt nagy kamu"

Hehe :)

2016. dec. 14. 12:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem, átkozottul nagy baromságok jönnek be, ha rákeresel,. Az orvosok és a dietetikusok sem okosságokat mondanak, főleg nem egyénre szabottan. Az iskolában én pont semmit nem tanultam táplálkozásról. Intelligens, olvasott fiatalként sem volt fogalmam a dolgokról, csak az egyértelmű dolgokig jutottam el, hogy a friss zöldség jobb, mint valami agyonfeldolgozott cucc a boltból, ami profitra megy...

Abban igazad van, hogy azért könnyebben szerez infót az ember a netről, de átkozottul sok idő, míg bármit is kibogarászik. Én főleg a testemre figyelek, mert nem vagyok tudós, honnan tudjam, hogy valami igaz vagy nem? Millió cikk van mellette és ellene is, kísérleti eredményeket lobogtatva...

Sport nélkül le lehet fogyni és sokan nagyon elégedettek az eredménnyel, mert csak zsírt akarnak veszteni, erő és izom nem kell nekik.

Evidens, hogy koplalással is fogy az ember, csak ugye megvannak a buktatói. De van, akinek nincs jobb ötlete s azzal fogy. Nagyon régen benne van a köztudatban, hogy jaj de kövér, ne egyen és lefogy. Egy megfelelő étrendet találni s megfelelő deficitet s úgy fogyni, az sokkal nehezebb tud lenni, mint nem enni, logisztikailag mindenképp. Mert amúgy nem tuti. Én pl. pocsék vagyok koplalásban, nem is csinálom soha, fogyás cáljából semmiképp (az időszakos böjtölést ne vegyük ide, az más). Nekem a hánytatás nem fér a fejembe, a mai tinikben pedig folyton felmerül.

Tudtommal a szenny nőimagazinok pont hogy koplalós agymenős diétákat erőltetnek... Néha belefut az ember neten, ebből gondolom, hisz nem olvasom őket.

2016. dec. 14. 12:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Sőt, egyes testépítő oldalakon is koplalást ajánlanak nőknek, láttam már, hogy a fehérjéről is írták, hogy nehogy 2g/ttkg legyen, mert az sok kalória... Agyam eldobom. Nyilván vannak épeszű oldalak, de agyamentek is.
2016. dec. 14. 12:50
 9/15 anonim ***** válasza:
22%
NEM szükséges a sport. A kisportolt testű nők elég rondák, semmi nőiesség nincs bennük. Nem diétázni kell, sem a különböző mi egészséges, mi nem tanácsokra hallgatni. Mértékkel kell enni mindent, és mozogni eleget.
2016. dec. 14. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:

"A kisportolt testű nők elég rondák"

izlések és pofonok, én konkrétan odáig vagyok értük... pl Kiss Virág...

2016. dec. 14. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!