Ha bélférge van az embernek mégis hízhat?
Először is: nem én vagyok az:) Bár én is voltam kisebb koromban sajnos :S
Bnőm észrevette(súlyproblémákkal küzd), mondtam neki h menjen el orvoshoz, de utána nézett h ettől lehet fogyni, mert megeszi a kaját(?) Azt mondta h ő nem vette észre, de megpróbálja hátha fogy, már 2 hete ez megy nála de semmi, mondta h nem tudja h mióta lehet és szte hízik tőle, ez tényleg lehetséges? Hízás/fogyás?
Undorító, másrész baromi veszélyes ezzel szórakozni..
Egyrész nem lehet kiirtani ha nagyon elszaporodik mert betokosodnak az izmokba is, másrészt vannak oylan fonalférgek amelyek a nagy artériákba fészkelik be magukat ezáltal szépen tönkretéve az egész keringést és a szivet..
Gratulálok ehhez az elmebeteg ötlethez!!
Köszi a választ.
Én is mondtam neki, de ő arra hivatkozott h régen ezzel fogytak a nők..-> lol! :D
Igaza van a barátnődnek, tényleg fogytak ezzel a nők. Amerikában volt. Be is tiltották, mert nem enyhe mellékhatása a halál, mivel a bélféreg okozhat bélelzáródást is illetve a fonálféreg átfúrhatja a belső szerveket.
Gondolkozzon el a barátnőd, mert nagy butaság amit csinál.
Tessék, ezt teszi a társadalom/média/egyéb fosok nyomása a fiatalokkal, bélférgesek lesznek, hogy lefogyhassanak, mint a modell csajok a képen (akik amúgy amikor épp nem bedrogozva fényképezkednek, akkor a vécében hánytatják magukat), jó irányba tartunk...
A következő mi lesz, direkt mennek kemoterápiára, mert az utána kinövő haj erősebb, mint a régi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!