Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy végre...

Mit csináljak, hogy végre fogyjak? Már nem bírok olyan keveset enni, hogy az elég legyen a fogyáshoz.

Figyelt kérdés
Reggel megiszom 2 kévát 1-1dl tejjel,cukor nélkül,cukormentes tejszínhabbal. Eszem még félelőtt egy banánt,2db müzliszeletet (20g db-ja). Ebédre egy tonhalat,nagy adag öntetmentes sajátkészítésű friss zöldségekkel,max 50g sajttal. Délután iszom egy fehérjeshaket max fél dl tejjel. Esetleg még eszem egy banánt és nem fogyok!!!! Nem hiszem el,sőt még kcisit hízok is. pedig eljárok 2 naponta fél órát futni is..mit tegyek,már ennyit sem ehetek??
2016. dec. 12. 16:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az egyik előttem levő írta a tejtermékeket. A tej tele van hormonokkal (most nem a hozzáadott hormonokról van szó). Az anyatej arra van, hogy táplálja, hizlalja az utódot.
2016. dec. 12. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:

No igen, van, akinek nem tesz jót a tejtermék,. erről már hallottam. Ezzel együtt nem tudom, hogyan tudná felülírni az energiamegmaradás törvényét, de azért biztos nem eszel extrém picit, ha tényleg ez kavar be.

Te írtad a sok zöldséget (mégis mennyi? kíváncsi vagyok. s kispályás, van, aki 5 kilót bevisz, nekem 2 kiló is ritkán van, manapság pedig főleg alig eszem, mert le akarok fogyni s az nekem ezzel jár, bármilyen különös is), ami a fentiekből nem derült ki, az tényleg kevésnek tűnik s te is írod, hogy az. Tudod, hány kalóriát eszel? A makrók se ártanának s az adataid. Hátha kiderülne valami.

Nem gondolom, hogy a pár deka cukor annyira ártana, általában sokkal több szénhidráttal fogynak az emberek. A zsír se kavar be, hacsak nem szállsz el vele, könnyű.

Ha nem laktat a sok zöldség, talán az a gond: akár sok kalóriát is jelenthet, miközben neked kevésnek tűnik.

Kevés adatot adtál meg, így nehéz.

Én tuti számolnék egy ideig s nézném, mivel lakom jól s mivel nem.

2016. dec. 12. 20:48
 13/19 anonim ***** válasza:
11-es! Milyen hormonok is vannak a tejben? Hogyan nem emésztődnek meg? A hormonoknak ugyanis sértetlenül kellene a vérbe jutniuk.
2016. dec. 12. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Érdekes étrend... Valaki írta a zsírt, hát ebben nincs sok, sőt inkább kevés, a szénhidrát se tűnik túl soknak, bár a müzliszeletnél vannak tápanyagdúsabb ételek. A fehérjepor fajtája, összetevői esetleg érdekesek lehetnek, a tonhal fajtája is (konzerv? olajos vagy sós lében?). A tejet sokan nem ajánlják fogyáshoz.

De összességében nekem az az érzésem, hogy a kérdező az optimális súlya alá szeretne menni, vagy nagyon pici feleslegtől próbál megszabadulni. Persze tévedhetek, de gyanús, hogy nem árulta el a súlyát.

2016. dec. 12. 23:02
 15/19 A kérdező kommentje:

Régebben vezettem számlálóba,hogy mit ettem,de mostanában nem ,mert nagyjából tudom mennyit eszem.

Most direkt bevittem újra eszerint :

1300kcal

110fehérje

130ch

40zsír

Ezelőtt ennél sokkal több volt a ch,mármint nyáron,mert akkor még több gyümölcsöt ettem.

Már nyáron lefogytam 7kgot, szeptemberben stagnáltam sőt feljött rám 1.5kg ,mert nulla mozgást folytattam és elég sokat ettem pl édességet. Kb egy hónapja újra kezdtem a diétát és azóta lement max 1kg és nagyon idegesítő,hogy a többi nem mozdul akármit is csinálok.

Tejet ritkán iszom,általában magtejet iszom csak a héten nem akartam rá költeni és vettem a simát,de nem iszom sokat maxxx naponta 2-3dl.

Azt elfeljtettem írni,hogy a kávé nem a hagyományos kávé :D hanem fehérjés, van benne koffein meg 20g fehérje. Úgyhogy reggel semmim nem ugrál :D

2016. dec. 13. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Akkor tobb mozgas es szerintem probald ki hogy 80-90re leviszed cht..es az ha lehet ne magas glikemias indexu legyen.
2016. dec. 13. 13:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ez nem egy jó étrend. Először is ne kávéval kezd a napod, hanem evéssel. Tojást egyél.

Müzliszeletet ne egyél, csak cukor.Estére ne egyél gyümölcsöt. A banán jó, de inkább reggelire, vagy tizóraira egyed.Próbálj meg minél több fehérjét és minél kevesebb szénhidrátot enni.

2016. dec. 15. 19:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Előző, már sok fehérjét eszik és kevés ch-t... Ha ennél is kevesebb ch-t enne, emelnie kéne a zsírt...

Bár mintha még mindig nem tudnánk az adatait...

2016. dec. 15. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem igazán látom, hogy a leirt napi kajálásban hol lenne a sok fehérje...
2016. dec. 15. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!