Nektek bevált a zöld tea kapszula? Tanácsok fogyáshoz? 18/L
Még most leszögezem hogy olyanok véleménye érdekel akik ezt használták..tapasztalatokra vagyok kíváncsi:) és esetleg hasznos tippek is jöhetnének fogyáshoz mivel még tavaly télen meghíztam 87kilóra. Eléggé elveszi az életkedvem és a tükörben sem tetszek magamnak de nem igazán tudom hogy kezdjek neki. Mit egyek-mit nem.. hogy tornázzak..hányszor egyek!?
Nagyon tudatlan vagyok ezen a téren és tényleg változtatni szeretnék mert már ez miatt az iskolába se szeretek bejárni.
Azért halkan megkérdezném, hogy aki kövér, annak miért is szoktuk javasolni, hogy fogyjon le? Nem esztétikai okokból, hanem a metabolikus szindróma elkerülésére: ez elhízással indul, aztán diabetes, atherosclerosis, szívbetegség, zsírmáj alakul ki. A zöld teában lévő polifenolok kifejezetten hasznosak a metabolikus szindróma megelőzésére, és akár kezelésére is. Ez empirikus alapon régóta ismert az orvostudományban, de mostanában kutatások is igazolták:
Csak azért írtam le mindezt, hogy a zöld teát ne keverjük össze a "méregtelenítő", "lúgosító" csodaszerekkel, ami valóban tömény sarlatánság. A zöld tea hatásmechanizmusát ugyan nem ismerjük eléggé, de hatásossága tudományosan dokumentált. Nem tudom, milyen magas vagy a 87 kg-hoz, de ha 30 feletti a testtömegindexed, akkor idd nyugodtan a zöld teát (vagy vedd be a kapszulát), jót fog tenni az egészségednek, még akkor is, ha lefogyni tényleg nem fogsz tőle. Meg persze 30 alatti TTI-nél se fog ártani.
Könyörgöm ne higgy el mident mit mondanak neked...
Önmagában semmilyen csodabogyó nem fog segíteni.
Egyél jól,mozozgj és igyál zöld teát mert nagyon hasznos,egészséges!
Mostmar ertem a Norbi meg tarsai hogy tudnak ilyen jol megelni..elkepeszto hogy emberek nagy szazalekanak fogalma sincs hogy mukodik ez a taplalkozas tema..es ezt adjak majd tovabb a gyerekeinek is...nem csoda hogy ennyire elhizottak ma az emberek
Kedves kerdezo ezt ne vedd szemelyes tamadasnak ez sajnos egy altalanos teny nem neked szol
Ahogy elottem is irtak lehet szedhetsz/ihatsz mindent..munka nelkul nincs eredmeny..eletmodvaltas az elsodleges aztan a edzes is sokat lenditene..neked kell ebbe energiat fektetned egy kapszuka ezt nem tudja megcsinalni
#8 igen ez borzalmas, apukám érsebész, a legtöbb szív és érrendszeri betegség a táplálkozáson múlik... az a szomorú, mikor jönnek az emberek apukámhoz, ő elmondja nekik, hogy visszább kellene venni a koleszterin dús étrendből és teljesen megygyőzhetetlenek, mert ők saját maguk szerint ezt genetikusan örökölték, mert a szüleik is ebben haltak meg...
Közben meg az egyetlen dolog e tekintetben amit örököltek azok a rossz egészségtelen táplálkozási szokások...
Barátnőmmel is ezen szenvedek évek óta, bele nevelték, hogy neki azért vannak viszerei, mert az anyjának meg a nagyanjának is voltak... közben meg minden nap zsír szalonna, kolbász, disznósajt megy kenyérrel... rostok nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!