Nektek bevált a zöld tea kapszula? Tanácsok fogyáshoz? 18/L
Figyelt kérdés
Még most leszögezem hogy olyanok véleménye érdekel akik ezt használták..tapasztalatokra vagyok kíváncsi:) és esetleg hasznos tippek is jöhetnének fogyáshoz mivel még tavaly télen meghíztam 87kilóra. Eléggé elveszi az életkedvem és a tükörben sem tetszek magamnak de nem igazán tudom hogy kezdjek neki. Mit egyek-mit nem.. hogy tornázzak..hányszor egyek!?
Nagyon tudatlan vagyok ezen a téren és tényleg változtatni szeretnék mert már ez miatt az iskolába se szeretek bejárni.
2016. nov. 19. 08:55
11/11 anonim válasza:
Igen sajnos sokan csak ráfogják a genetikára ,és eszükbe se jut hogy a napi 2 liter kóla meg a nem tudom milyen milka csoki(aminek 70%a ipari cukor ami kb méreg a testnek)lehet a hibás. Pont mostanában néztem egy dokumentum filmet a tv-ben ,hogy amerikában is a szülők azt se tudják mit adnak a gyerekeinek. Mentek orvoshoz ,hogy ők egészséges dolgokat vesznek csak a boltban. Aztán megmutatták a filmben,hogy egy átlagos ember bevisz rengeteg evőkanálnyi cukrot anélkül ,hogy ez feltűnne neki. Itthon is ez a helyzet. 1 kispohár kólában van kb 3-4 kockacukornyi cukor az anyuka meg veszi a 2 literes kólát a gyereknek otthonra sajnos..és ez csak 1 termék a sok közül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!