Nagy túlsúllyal mit kezdjek?
Sziasztok! Lenne pár kérdésem a nagy túlsúlyommal kapcsolatba. Először is nem tudom, hogy kéne neki állnom a fogyáshoz ugyanis mindig a kezdet a legnehezebb, ezzel kapcsolatba lenne kérdésem, hogy ez kondi terembe mennyire lenne hatékony a fogyás?
Olvasgattam már itt az oldalon, hogy leginkább az étrendre kell odafigyelni, de az mégis mit takar?
Esetleg van valami információ amit még jó lenne tudnom?
"leginkább az étrendre kell odafigyelni, de az mégis mit takar?"
Azt hogy holnaptol kezdve tudatosan valogatod ossze hogy mibol mennyit fogsz megenni.
"Olvasgattam már itt az oldalon, hogy leginkább az étrendre kell odafigyelni, de az mégis mit takar? "
Hogy hiába jársz gyúrni, ha utána telezabálod magad. Van többféle diétás módszer amivel eredményt lehet elérni, ki kell tapasztalni hogy neked mi válik be (pl kalóriaszámlálás megenged akár egy fél szelet tortát is, csak kérdés hogy meg tudsz-e állni annyinál; a szénhidrátszegényet (GI-t figyelőt) van akinek könnyebb tartani; akár kombinálhatod is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!