Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom mennyi kalória az...

Nem tudom mennyi kalória az ebédem, segitséget kérek légyszi?

Figyelt kérdés

Még 15 éves vagyok csak és amig reggel és este én választom ki mit eszek ( s ilyenkor a kalóriatartamot is leolvasom a kifliről vagy akármiről ) , addig délben azt kell ennem, amit főz anyum. És előre megmondom, hogy NEM ! , azaz NEM kérdezhetem meg anyum minden nap, hogy ' mennyi olajat használtál ? Miket tettél az ételbe ? Hány gramm ez a csirkecomb ? ' meg ilyesmik, mert csak felhúzom ezzel.

Én gondoltam viszont valamire. Nem lehet, hogy számolok 700 kalóriát az ebédre, függetlenül attól, hogy pont mi az ebéd ? Mert ha kicsi adagot veszek akkor bármi is legyen az, azért a 700 kalóriát csak nem haladja meg, nem ? Nem gondoljátok, hogy ez igy jó lenne ? Mert tényleg nem lehet mindent számolni , ez az igazság, furcsán is néznének rám ( a családom ), hogyha elkezdeném méricskélni a krumplit és a csirkét egy mérlegen.....légyszi irjarok !

2010. máj. 1. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sertésszelet rántva 284 kcal
2010. máj. 2. 16:06
 12/12 anonim ***** válasza:
22:09 gratulálok, az ilyen hülyeségek miatt hiszik azt a mai gyerekek, hogy nem ehetnek meg egy almát vagy egy szelet kenyeret bűntudat nélkül
2010. máj. 2. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!