Nem tudom mennyi kalória az ebédem, segitséget kérek légyszi?
Még 15 éves vagyok csak és amig reggel és este én választom ki mit eszek ( s ilyenkor a kalóriatartamot is leolvasom a kifliről vagy akármiről ) , addig délben azt kell ennem, amit főz anyum. És előre megmondom, hogy NEM ! , azaz NEM kérdezhetem meg anyum minden nap, hogy ' mennyi olajat használtál ? Miket tettél az ételbe ? Hány gramm ez a csirkecomb ? ' meg ilyesmik, mert csak felhúzom ezzel.
Én gondoltam viszont valamire. Nem lehet, hogy számolok 700 kalóriát az ebédre, függetlenül attól, hogy pont mi az ebéd ? Mert ha kicsi adagot veszek akkor bármi is legyen az, azért a 700 kalóriát csak nem haladja meg, nem ? Nem gondoljátok, hogy ez igy jó lenne ? Mert tényleg nem lehet mindent számolni , ez az igazság, furcsán is néznének rám ( a családom ), hogyha elkezdeném méricskélni a krumplit és a csirkét egy mérlegen.....légyszi irjarok !
Figyelj, anyum nem ellenem dolgozik, de orvos és nagyon foglalt és én sem várhatom el, hogy ilyesmikkel foglalkozzon, mert van igyis elég munkája
És sztem a 700 kalóriába belefér egy kis adag ebéd, ennél több nem hiszem, hogy lehet, ti nem igy gondoljátok ?
hm. jó neked.. én örülnék ha főzhetnék magamnak. (nekem is kórházi dolgozó amúgy anyum..) csak mindig megfőz és azt kell enni. különben veszekedni kezd -.- ha meg elmennék futni máris "jaaaj hülye fogyókúrás" (170/58 vagyok amúgy..)
ellehetetlenít.
Utolsó, te miről beszélsz ? Én nem főzök magamnak, most mondom, hogy anyum főz. Vagy lehet nem értettem jól , na m1
A 3. válaszolónak pedig csak annyit, hogy én igenis sportolok, de ettől még számolhatom a kalóriákat, ugyanis eredményt is akarok látni mihamarabb, mondjuk ebbe most ne menjünk bele
Hálás lennék, ha válaszolnátok erre : 700 kalória túl kevés ? Sztem egy kicsi adag ebéd nem haladja ezt meg...Én napi 1500-at engedek meg magamnak. Ne aggódjatok, jól érzem magam, nem szenvedek, különbenis ha az ebédem 700 akkor még marad a napra 800 ezen kivül és én ebből bőven tudok gazdálkodni.....a kérdés csak az, hogy jó-e ez a 700 vagy tegyek többet, na légyszi válasz xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!