Mennyire baj ha ideiglenesen kevesebb szénhidrátot fogyasztottam és több fehérjét, mint az ajánlott mennyiség?
Figyelt kérdés
Kórházban voltam, és főleg csirkehúst és zöldséget ettem, kenyeret meg keveset. Ez mennyire baj? Amúgy fiatal vagyok, 15 éves. A kérdés főleg az egészségemre vonatkozik - agy és szervek működése.2010. máj. 1. 17:31
11/13 anonim válasza:
"főleg csirkehúst és zöldséget ettem, kenyeret meg keveset." Gyakorlatilag ez lenne a normális. A kenyérnek semmi értelme. Izmot akkor veszítesz, ha alacsony a fehérjebeviteled. A zöldségek tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Ezt kellene tolni kis adagokban naponta többször.
12/13 A kérdező kommentje:
Azt csinálom, és mint mondtam (vagy nem?), normális esetben is sok zöldséget fogyasztok. Csak abban meg szénhidrát sincs nagyon, ami azért mégis csak kell. Rendesen sportolok én is, és - bár nem érzem magam erőtlennek - mégsem szeretnék semmi galibát.
2010. máj. 2. 08:13
13/13 anonim válasza:
Akkor a szénhidrát legyen rizs! Véletlenül se fehér kenyér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!