Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le izmot? Modellk...

Hogyan adjak le izmot? Modellkedes miatt. ( bővebben lent)

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok 176 cm 62kg-ról indultam most 58 kg vagyok 13,7-es testzsírral. Nemrég felkeresett egy professzionális modell cég le is szerzodtem naluk, de izmot kellene leadnom. Világéletemben sportoltam, 9 éve kezilabdazok 3 éve futok. 2 hónapos dietara vagyok fogva, nagyon szigorú, adtam is le látványosan, de akárhogy kardiozok, még kevesebbet eszek mindenhonnan megy de a labaim ugyan olyan izmosak maradnak csak szalkasodtak. A fenekem is kerek marad ami nem baj de kisebbnek kell lennie. Nem tudom mit kellene tennem hogy ez valtozzon, ne mozogjak ? csak a diéta ? Vagy a kondiban csak futas ? A hasznos tanácsokat előre is Koszonom !
2016. dec. 4. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyértelműen egészséges, fitt, sportos vagy. Minek akarnál tipikus 17 éves lenni? 55kg alatt kórosan sovány lennél (ami egészségtelen, anorexiás súly).
2016. dec. 4. 21:29
 2/4 anonim válasza:
Bár egészségtelen, de akkor mellozd a fehérjét es csak kardiozz, ha mindenkeppen izmot akarsz veszíteni.
2016. dec. 4. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha fehérjeszegényen eszel, muszáj izomnak mennie, de elég szomorú, ha valaki ilyet tesz ilyen adatokkal :(
2016. dec. 4. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Fitness modellként sokkal jobban kereshetsz, mint anorexiás modellként... ne tedd tönkre a tested egy munka ajánlat miatt...
2016. dec. 5. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!