Miert nem fogyok?
Teljesen normális, hogy este 2 kilóval több vagy. Az viszont nem normális, hogy naponta 2-szer méred. Elég havonta egyszer, lehetőleg a ciklusod ugyanannyadik napján, mert mielőtt megjön, akkor is több kiló az ember.
Szerintem egyébként ez éhezés, mert gyakorlatilag csak délben eszel normálisan. A reggeli gyümölcs nagyon nem ajánlott. Bár tisztában vagyok azzal, hogy egyes fogyókúrás irányzatok ezt tanácsolják. De éhgyomorra cukrot enni tartósan nem szabad, mert megnöveli az inzulinrezisztencia esélyét, ami viszont a cukorbetegség előszobája, illetve egyéb problémákat is okozhat, pl. meddőséget vagy éppen azt, hogy az ember képtelen lefogyni.
(Mielőtt valaki belekötne, nem állítom, hogy a gyümölcs minden esetben cukorbetegséget okoz, és azt sem, hogy nem egészséges.)
Szerintem meg kellene cserélned a sorrendet: reggeli a szendvics teljes kiőrlésű kenyéből, tízóraira a gyümölcs, ebéd, ahogy írtad, a vacsora jó, de ha van hús, azt is egyél.
Érdemes lenne a kaloriabazis.hu-n pár napig nézned, hogy kb. mennyi a kalóriabeviteled, megmutatja, hogy hol csúszol el. Kicsit macerás, mert az elején minden mérni kell, de én kb. 1 hét után láttam, hogy hol tudok nagyon sok kalóriát megspórolni, és azóta már nem nézem.
Heti fél kg fogyással számolj.
Egy ideig nem mérd magad, ha rendben van a kalória- és széndhidrátmennyiség, és 1 hónap múlva nem leszel a tervezett 1 kilóval kevesebb, akkor januárban menj el dokihoz, és nézesd meg, nincs-e valami egészségügyi oka annak, hogy nem fogytál.
Karácsonykor óvatosan a sütivel, de ha mindhárom nap megeszel egy szeletet, attól nem lesz semmi bajod.
"masfel hete kezdtem"
Ilyen rövid idő alatt jó hogy nem látsz változást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!