Miért nem fogyok?
Ekkora felesleg mellett, ha tényleg edzel is mellé, lazán le kellett volna fogynod legalább 4-5 kilót 1 hónap alatt. Vagy rossz az étrended, vagy valami más áll a háttérben. (mivel terhes voltál, gyanús hogy pajzsmirigy probléma.)
Meg aztán önmagában az hogy nem eszel kenyeret, meg cukrot, az nem jelent fogyást. Az csak egy kis lépés a siker felé. Egy rendesen összerakott étrend és edzésterv mellett, ha maximálisan be van tartva, jönnek az eredmények. Ha meg valami betegség miatt nem, azt előbb kezeltesd, majd utána akarj fogyni.
Nem tudom honnan a fenéből szeditek mindig, hogy csak attól, hogy ezt azt elhagytok a kajából mást meg korlátok nélkül esztek akkor fogyni fogtok...
Igyál napi 3 l vizet.
Tojást,túrót,sajtot,csirkét,zöldségeket egyél,a pufirizst,krumplit,tésztát felejtsd el.Én 30 kg-t fogytam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!